| Ingrid16V a întrebat:

De ce unii baieti sunt atat de gelosi? De exemplu prietenul meu e foarte gelos...nu suporta nici sa stau de vorba cu un alt baiat! Bine, acum a mai incetat un pic cu gelozia.

Multumesc?happy

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

E bine sa fie gelos...asta inseamna ca tine enorm de mult la tine
daca n-ar fi gelos l-ar durea undeva de tine si ce faci
dar el nu vrea sa te piarda, si de-aia nu suporta sa vorbesti cu altii
si iti zic sa te feresti sa vorbesti prea mult cu alti baieti, mai ales ca e si el foarte gelos, pentru ca oamenii pot inventa atat de multe numai pentru a face rau.
si pe mine m-ar deranja sa vad ca prietenul meu vorbeste cu alta
pentru ca mi s-ar parea ca aia se da la el.

8 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Păi cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu el. Să-i spui că nu e bine să fie aşa. Spune-i că doar pe el îl iubeşti şi să nu se ingrijoreze în privinţa asta.
Un răspuns detaliat l-ar putea face să înţeleagă în cele din urmă. Sper că ţi-am fost de ajutor!
Succes

| valycraciun_7669 a răspuns:

Pentru ca te iubeste prea mult...

| Floreenofficial a răspuns:

Tine la tine.si are si el dreptate.macar asa se asigura ca nu-ti face de cap. devil

| HelpBoy a răspuns:

Asa sunt si eu foarte gelos.

| smile a răspuns:

Pai uite ce e un baiat care este gelos pe altii inseamna ca iubeste persoana respectiva.

| Razvan a răspuns:

E ceva normal.Si prietenul meu e gelos, desi nu are motive.Bineinteles ca iau totul ca o gluma. N-are sens sa ne certam pentru niste prostii.Nu prea digereaza bine glumele pe care le fac cu cel mai bun prieten al meu ca ne casatorim la 29 de ani, dar se obisnuieste elwhistling
Daca intrece masura, ar trebui sa ii spui ca si el ca si tine are dreptul sa vorbeasca cu persoane de sex opus

| lovenotsex a răspuns:

Gelozia poate fi un defect, dar si o calitate.Depinde cat de geloasa este persoana.Chiar daca gelozia iti arata iubirea si teama de a pierde persoana iubita, dar poate duce si la obsesie si posesivitate excesiva. Exemplul meu sunt foarte gelos, chiar daca persoanei care e langa mine ii acord toata increderea.Asta e fire mea, dar consider ca prin aceasta gelozia arat iubirea... Evident nu am ajuns la acel stadiu de obsesie. Dar la randu-mi place ca persoana de langa mine sa fie putin geloasa.Fiecare baiat, dar si fete, au personalitatea si caracterul lor specific. Iar multe se rezolva prin comunicare, dar mai ales incredere si siguranta deplina.Bafta.

| Raluca_8347 a răspuns:

E gelos pentru ca tine la tine foarte mult, vrea sa te aiba doar pentru el si ii este frica sa nu te piarda kiss.