Pentru ca ne este teama de esec. Asa cum si o fata din acelasi motiv nu spune unui baiat ca o place. De teama sa nu fie un moment penibil ( eu am patit-o ) gen : Stii, imi placi, dar numai ca prieten, ca amic. De obicei daca nu merge si esti refuzat, fata se distanteaza de tine si atunci parca preferi sa o ai aproape chit ca de fapt ti-ai dori mai mult. De obicei cand un baiat te place se vede asta. Poate nu iti dai tu seama, dar altii vor observa si iti vor atrage atentia. Daca tu ai impresia ca un baiat te place trebuie sa incerci sa intri in vorba cu el, sa il cunosti mai bine. Sa vezi daca e doar o impresie sau chiar e asa. Valabil si pentru baieti. De obicei ezitam cand nu prea avem experienta in relatii sau pur si simplu am avut destule dezamagiri si nu mai avem energia necesara sa incepem o relatie noua. Avem nevoie de un impuls. O fata in situatia asta ar trebui sa aiba initiativa. Daca ne place este de datoria ei sa faca asta.
Ptr ca fiecare are caracterul lui, care se poate schimba sau nu, depinde de cum doresti si ce ambitii ai.Fiecare avem calitatile si defectele noastre.Important este sa stim sa profim de calitati si sa diminuam defectele.
Din cauza ca sunt timizi nu spun unei fete ceea ce gandess. le e frica sau se tem de un eventual refuz
Alex întreabă: