| CookieMonster_6225 a întrebat:

De ce unii copii din scoli ii chinuiesc pe altii? Ii face sa se simta mai grozavi? Le da satisfactie de sine? DE CE?

Răspuns Câştigător
| Andru1996 a răspuns:

Se cred grozavi...pana le da unu asa care'l chinuia perversa si li se face fricalaughing

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca te simti mai puternic cand il chinuiesti pe altul mai slab.Mentalitate de copii lipsiti de educatie

| thegreatgatsby a răspuns:

Tu esti cookie monster de pe twitter?!

Umm. in fine laughing, pai, unele persoane le chinuiesc pe altele pentru ca le face pe ele sa se simta mai bine.
Exemplu cand o fata se ia de tine, face misto de tine, ea te face pe tine sa arati prost, si ea automat arata mai "superioara" (in mintea ei )
Ce raspuns sec laughing

| INSOLINYO a răspuns:

INTREBAREA 1: Pentru amuzament, actiune,( de obicei la baieti se intalneste aceasta nebunie, la fete doar pentru baieti.happy )

INTREBAREA 2: Da, foarte, chiar se-ntorc cu zambetul pe buze.

INTREBAREA 3: Pai daca o fac intentionat, spune-mi tu ce crezi?

INTREABAREA 4: INTREBAREA 1/2/3

| AnonimA a răspuns:

Buna pai ca asa se cred ei mai speciali si mai tari da i le da o satisfactie laughingna saraci au pb grave:*nu trebuie s ii bagi in seama daca ti' se intampla asta:*

bafta

| LoVe_6598 a răspuns:

Da,,, pai copii ii chinuie pe altii sa para neinfricati si sa dea bine in ochii fetelor desi nu reusesc... vor sa se dea mare ca stiu sa se bata si toti se tem de el... si asta le da satisfactie maxima
fundita? plzzzzz

| Loryoficial a răspuns:

Pai si pe mine ma mai enerva unu din cealalta clasa.pana cand m-am enervat si dupa ore i-am dat un pumn in gura de si-o dat restart.
de atunci nu mai e acel smecher care chinuia copii.
si acum am dat peste altu de la mine din clasa.si el ma enerveaza dar asta e prieten bun cu mine si cand ma mai enerveaza ii arat ca pot sa dau in el calumea si cand il prind mai bine sa ii dau ma opresc si ii zic " mah boule. ce fraier esti, nici sa te bati nu stii!
si concluzia trasa de mine.este: copii astea nu se gandesc prea pozitiv si sunt niste ratati care nu stiu sa faca mai mult decat ii duce capu.

| ErickEmil a răspuns:

Pai stiu ca se intampla si la mine si imi pare rau sa iti zic ca motivul este caci cei mai "tari" se simt superior! imi dai fuda pls am nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu fac asta cateodata... e pur si simplu un misto sau e vorba de pastrarea reputatie, nu poti fi celebru daca nu calci peste cativa fraieri, nu?happy