Ok, eu pot explica asta foarte bine încă?
Din păcate vorbesc din proprie experiență oarecum (eu nu mă tăiam făceam altceva mai grav).
Atunci când cineva are depresie (și de cele mai multe ori nici nu apare să aibă aceasta depresie) ajunge să se simtă inutil, ba chiar mai rău ajunge să se simtă ca un deranj pentru ceilalți din jurul lui. Aici intervine necesitatea de a-și face rău singur?
Asta putini o înțeleg, na e mai ușor să râzi de altul, decât să încerci să îl/o ajuți, mai ales dacă nu ai trecut prin asta.
Următorul pas de regulă este sinucidul. Ar fi mult de discutat despre acest subiect, dar cred că nu este locul potrivit.
Daca vrei imi poti scrie in pv. Ma interesează acest subiect. In "tinerețe" si eu am acut un fel de depresie... si in plus, fata asta despre care am spus mai sus, chiar imi pasa de ea si mi-aș dori sa o pot ajuta.
Pentru cine este răspunsul?
)nu cred ca tocmai tu ai putut Răspunde asa.
Foarte intelectual raspuns nu )))))))))))))
Da :-p doar ca nu ajuta)
E un fel de autodistrugere, din cauza unui abuz emotional, din cauza altora care isi bate joc de ei, astfel se urasc
Durerea fizica poate genera placere cand înveți să te obișnuiești cu ea dar nu e recomandat sa te tai fiindca te poti infecta.
Chiar se poate obișnuit cineva cu durerea fizica? OMG e grav
Crezi ca cei care se taie, se mai gândesc la Infecții?
Din cauza durerii, suferintei, am avut si eu o perioada in care simteam nevoia sa-mi fac rau fizic (in jurul incheieturilor), dar am stat cuminte.
Totusi, stiu multi care faceau asta pentru ca era la moda pe Tumblr.
Iti dai seama ca au au o problema. Ca doar nu te tai fiind perfect sănătos dar esti la ora de pictura si ti s-a terminat culoarea roșie. Dar ma întreb: ce ii face sa facă asta, ce cred ei ca folosesc făcând asta? (Cunosc o fata care a facut asta si nu are o explicație pentru fapta ei dar a facut-o. Si sincer imi pasa de ea si as vrea sa stiu ce a împins-o sa facă asta.)
Cum naiba era vorba aia " un prost arunca o piatra in lac si 10 inteligenti se chinuie sa inteleaga de ce ". ASa si aici. Nu exista logica in spatele a unei chestii atat de cretine. Cum a zis si tipa aia, nici macar ea nu stie de ce face prostia care o face.
Https://imgur.com/a/GgSAJSs
Bicoz they're special EMO faggots.Au ajuns sa spuna ca Melanie Martinez ii emo.
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: