Aere de superioritate pot avea doar oamenii "prosti", pentru ca, daca cineva a realizat ceva prin forte proprii, are ceva in cap si va trata pe toata lumea, in mod egal, asa cum este si firesc. Calitatile umane nu se masoara nici prin cat de gras iti este contul din banca, nici dupa functia pe care o ai ci, dupa modul in care te comporti, dupa cunostintele generale si de specialitate pe care le ai si in general dupa faptele tale. Daca ai ajuns sa fii in societatea unor asemenea oameni cred ca, este cazul sa-i eviti pentru ca acestia nu merita nici macar efortul de a-i cunoaste si de a-i intelege.
Cei cu care ai intrat tu in contact si pe care-i critici sunt "oameni ajunsi", capatuiti prin diverse modalitati dar care nu au investit nimic in ei ca oameni, ca euri si din pacate sunt multi de acest fel.
De noi depinde daca "tampenia" la care faci tu referire va mai exista mult si in viitorul indepartat sau mai apropiat, pentru ca, trebuie sa se investeasca mai mult in pregatirea omului pentru viata, pentru a i se da posibilitatea sa inteleaga fiacare ca, nu traim intr-o jungla unde fiecare trebuie sa-si impuna puterea pentru a supravietui. Este loc pentru toti pe acest minunat pamant, insa legea junglei inca functioneaza pentru ca, noi ii dam voie sa functioneze, pentru ca nu ne alegem liderii care sa ne reprezinte si care pot schimba ceva in viata cetatii, a tarii.
Imi pare bine ca ti-a dat seama ca este ceva putred si daca iti pasa, fa si tu ceva care sa contribuie la o schimbare in grupul pe care-l frecventezi. Succes!
Eu am observat ca oamenii care obtin bani usor si fara munca se lauda ca-i are si implicit se da superiori celorlalti caci un om care munceste pentru un ban o sa-l cheltuie cu klculat cu un scop nu sa se de-a mare caci stie ca pentru. a obtine aceiasi bani va munci la fel si oricum va fi prea obosit sa faca "parada" ca are bani
anonim_4396 întreabă: