Buna!Pai unii prefera doar sa obtina anumite puncte, si vad site-ul ca pe o competitie, in loc sa-l vada exact ca pe ceea ce este"TotiPentruUnul", adica un mod de a ajuta, si de a fi ajutat. dupa cum ai observat, cu totii, dupa ce raspund, raspunsul lor se incheie cu"Fundita?". Dar asta este, fiecare isi onoreaza activitatea in felul sau!
Ai grija de tine!
CA sa faca cu fundita ce mai exact? Toti o vor dar nimeni nu pricepe ca nu foloseste la nimicCand alegi sa raspunzi la o intrebare e de bun-simt sa dai 100%
Buna eu cred ca uni raspund doar pentru puncte . Am intrebat si eu o data daca cineva se joaca un joc , ca sa imi explice si mie ceva si am primit un raspuns ,, nu joc '' .
Da , la intrebari gen ,, Cine ghiceste in ce data sunt nascut '' raspund multi , dar cand ai nevoie de un raspuns bun primesti doar 1 raspuns sau 2-3 raspunsuri .
Unii raspund exact pentru funda, DAR sunt si multe persoane care intr-adevar ajuta si nu ii intereseaza funda
Pentru ca pe ei nu ii intereseaza decat funda aia, deoarece vor sa ajunga experii lu papuc.
Din pacate unele sunt raspunsuri sunt foarte bune, dar strica sfarsitul care se incheie cu ''fundita?'' si ma enerveaza la culme, oricum de la mine nimeni nu va primi o funda in acest mod, niciodata.
O zi buna