anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii iubesc dar nu pun suflet? De ce nu suntem siguri totdeauna pe propriile decizii?
E adevărat că dragostea adevărată se arată doar o singură dată in viațăsad?

Răspuns Câştigător
| Laura_2393 a răspuns:

1. Pui suflet si atunci cand faci ceva cu pasiune, cand te implici; iar iubire fara a pune suflet nu exista. Daca e vorba de dragostea dintre un el si o ea poate doar sa se placa sa nu existe in schimb atractie, sau sa fie vorba despre un alt fel de dragoste, o dragostea bazata pe un anumit interes (banii, sex, nevoia de a avea pe cineva care sa te asculte, etc...)
2. Pentru ca ne este teama ca nu vor fi corect si ca vom avea de suferit de pe urma lor.
3. Dragostea este cel mai straniu si mai frumos sentiment pe care il poti intalni de 10 ori in viata sau poti avea ghinionul sa nu il intalnesti niciodata. Dragostea adevarata, intalnita doar o data in viatz este un mit ce poate fi intalnit in vietile unora ca o poveste reala dar dezmintit de alti ce destinul le-a dat sansa de a iubi din nou.

3 răspunsuri:
| D A R i U t S s A a răspuns:

1. Nu ai cum sa iubesti daca nu pui suflet.A iubi si "a pune suflet" e una si aceeasi.
2.Depinde de persoana, unii sunt mai siguri pe ei, pe propriile forte altii nu.
3. Nu cred.Adica exista fel si fel de cazuri ( femei vaduve, recasatorite ).

| MihhaaElla a răspuns:

Pentru ca asa e...nu ai ce sa faci, eu am invatat ceva cand voi mai avea o relatie nu voi mai pune suflet, sa puna celalalt pentru ca tot eu am de pierdut daca vad ca cu adevarat el tine la mine si ma iubeste atunci voi pune.
Cred ca este adevarat ca iubesti doar o singura data cu adevarat, simti acel fior, e ceva frumos... sper ca prin exemplul meu sa inveti ceva iti urez mult succes in viata kiss happy funditabig grinbig grinbig grin?

| Biiiultes a răspuns:

Da e adevărat că dragostea adevărată se arată doar o singură dată
in viațălove strucklove struck
Chiar daca tu zici ca iubesti o persoana.nu e adevarat.simti doar ca te atrage...dar nu e dragoste. Dragostea adevarata e aceea... cand nu mananci din cauza ca esti indragositata,cand te simiti rau, cand te gandesti la persoana iubita mereu, cand iti vine sa lesini daca o vezi.chestii din astea:X fundapuppy dog eyes?