Raspunsul e simplu.
Nu se uita la televizor, sau nu le place stilul acesta de muzica. Sau. Sunt tocilari si sunt doar cu cartine-n mana
Barbie nu e neaparat nevoie ca oricine sa cunoasca melodia, tie daca iti place asta nu inseamna ca si celorlalti. Uite mie de exemplu "Over the rainbow" dar cati oameni macar stiu ca exista melodia asta? Si daca ai sa fi atenta ai so vezi cel putin de 2 ori pe zi.
Cam asa sta treaba...
Pentru ca nu toata lumea tine mereu tv-ul deschis. Iar daca il mai deschide, se uita la o emisiune, la un film, la un documentar, sau la ceva interesant.
Doi la mana, nu toti au aceleasi gusturi la muzica. Daca unui om ii place in mod deosebit genul X de muzica, mi se pare normal sa caute melodii si sa asculte cantareti care apartin genului respectiv.
Trei la mana, nu tuturor le plac lucrurile "populare" si comerciale. Sunt oameni care nu asculta deloc muzica comerciala.
Poate la unii oameni nu le place acea melodie.Eu o ador.De exemplu,o prietena de-a mea nu a stiut pana de curand de melodia ''she said'' de la plan B,chiar daca melodia a aparut de mai bine de un an si a fost difuzata mult pe radio, TV, .etc...deci nu-ti face probleme!
deliutza_7233 întreabă:
BellaAndreea întreabă:
Marius339 întreabă: