| Atti12 a întrebat:

De ce unii oameni sunt atat de irascibili si se enerveaza chiar si la cea mai mica problema? Se poate remedia aceasta problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca te referi la tine sau nu, ca sa vad daca sa fiu mai rezervata la raspuns sau nu. laughing
Bine, o sa fiu directa: pentru ca au nevoie de iubire, au frustrari sau nedreptati din trecut, se gandesc prea putin si actioneaza prea mult, nu le pasa de consecinte etc. Din pacate, eu sunt in extrema cealalta, eu gandesc prea mult totul si las oamenii sa,, aiba ei dreptate", iar atunci cand situatia este extrem de deranjanta, ceva din inauntrul meu ma,, raceste" intr-un fel sau altul si ma determina sa raman calma, fara sa depun vreun efort deosebit. Asa sunt eu. Putem incerca sa ne modelam putin felul de a actiona sub presiune, dar in esenta n-o sa putem schimba nimic la noi. Cine e foc, e foc. Cine e apa, e apa.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E vorba de tine aici?

| aumih16 a răspuns:

Pentru ca asa sunt unii oameni! mai vulcanici! asa sunt! astfel de oameni nu ii poti schimba!

| Dana2103 a răspuns:

Nu stiu, eu personal am un bun control emotional. Cred ca asta se dobandeste cu timpul.