anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii oameniii nu cred in mos craciun uite aici o poveste care am aflat-o Mos Craciun exista, dar oamenii ce incep sa nu mai creada in el atunci puterea lui dispare Mos Craciu EXISTA, ca omul nu l-ar fi inventat el a aparut dupa ce s-a nascut Iisus Hristos doamna Craciun primi-se pe Maria cu Iosif este o poveste lunga care se povesteste din neam in neam si numai credinciosi il stiu
CREDE-TI IN MOS CRACIU SI IN IISUS HRISTOS si atunci va ve-ti da seama ca exista Mos Craciun chiar daca nu il ve-ti vedea

2 răspunsuri:
| PopStarInMyMind a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.Este adevarat ca de Craciun exista un farmec anume care face pe toata lumea care crede in Craciun si se lasa purtata de val sa fie mai buna, sa se distreze, sa daruiasca etc.Acesta este Spiritul Craciunului care se afla in fiecare dintre noi in ziua de Craciun.Cine nu are imaginatie si nu stie sa daruiasca, este normal nu o sa-l simta.Desigur,Spiritul Craciunului se poate numi si Mos Craciun.
Insa faza cu darurile si ca le pune Mosu' sub brad nu e adevarata.Cu totii stim ca parintii sau orice ruda cu care stam in casa se duce la magazin si apoi pune cadourile sub brad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa e ai dreptate dar mos craciun exista undeva!