| anixxzyc a întrebat:

De ce unii parinti se simt atat de frustrati daca copilul lor primeste o nota proasta la scoala?

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Lucrurile sunt destul de clare.
Majoritatea oamenilor face copii fara sa puna mana pe vreo carte ca sa invete cum se cresc copiii. Ne educam copiii dupa cum ne-au educat pe noi parintii nostri. Asta e cea mai mare greseala pentru ca vremurile se schimba. Noi nu am trait pe vremea comunismului dar parintii inca fac pe dictatorii cu noi.
Nestiind cum sa creasca un copil, merg si ei pe ideea ca copilul trebuie sa stie de frica sau ca bataia e rupta din rai. Asa e cel mai usor dar si cel mai daunator pentru copil.
Un alt motiv ar putea fi faptul ca oamenilor le place sa se mandreasca cu copilul lor. Asa fac unele femei, vorbesc intre ele "ia uite ce nota a luat copilul meu, e cel mai bun din clasa. Al tau ce nota a luat?"

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vrea sa fie cel mai bun la invatat si de aia raman dezamagiti

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Fiecare parinte are motivele sale, dar in principiu poate din cauza ca ei considera ca le-au oferit tot ce ar trebui sa le ofere copilului, astfel incat el nu ar avea altceva de facut decat sa invete si sa ia o nota mai buna. Sau cel putin asta imi aduc eu aminte de cand eram mic ca ziceau ai mei laughing (ma rog... maicamea, ca taicamiu visa).

Dar nu este o regula clara in ceea ce priveste acest lucru, cum am spus, fiecare gandeste diferit cand vine vorba de asta.

Daca te referi si la "corectitudinea" in asta... nu prea este. Un parinte ar trebui sa fie mai cumpatat cand vine vorba de a discuta cu copiii lor.

| VasilicaPuscas a răspuns:

Salut, exista 2 optiuni: isi amintesc de cat de prosti erau ei la scoala si luau note rele, deci nu le convine, sau se gandesc ca ii faci de ras in fata celorlalti parinti, care se dau mari cu copiii lor destepti. Pune burta pe carte, apoi scoate cartea de sub tine si apuca-te de citit sa nu iti injosesti familia ca e rusine si apoi nu iti mai dau bani cand mergi la facultate