anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii se dau mari ca le ies venele de la mana? Daca cuiva ii iese venele de la mana inseamna ca e smecher? raised eyebrows

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

E cel mai mare „jmeker"winking.

| Crucified a răspuns (pentru Musique):

Pe bune? laughing ba copile eu vad ca esti bolnav si ai mancarimi la... (scuze)

| Musique a răspuns (pentru Crucified):

Mă copile, era un răspuns ironic.

| Crucified a răspuns (pentru Musique):

Aaahaa laughing

| Musique a răspuns (pentru Crucified):

Mare e grădia Domnului.

| Alexandra_7889 a răspuns:

Crede-ma ca din propria mea perspectiva mi se pare foarte urat ca venele sa fie foarte vizibile mi se pare foarte scarbos crede-ma ca nu dau dovada decat de prostie ..Se cred smecheri...da se cred smecheri dar numai si numai in prostie daca ii pui sa rezolve ecuaita de gradul I si II iti zic eu ca se dau cotiti

sper ca te-am ajutat
Take Care kiss

| RaReSh17 a răspuns:

La unii venele sunt mai proeminente, depinde daca face sala sau efort, sau vara cand e caldura acestea ies mai la iveala, dar nu are nici o legatura cu smecheria.

| introduaicinumele a răspuns:

Loool, si mie imi ies venele de la mana ( cand este cald, sau dupa ce fac efort), si mai fac asa la cate un coleg, uite mi s-au umflat venele, o sa-mi explodeze laughing doar ca fac asa de caterinca ca sa radem... aia care de dau mari si tari zic ei asa: Hmm, mi s-a umflat o vena, d-acum zic ca merg la sala! laughing laughing laughing laughing devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu sa iti raspund la prima intrebare(doar prostie cred)...
venele se umfla la cei care sunt slabi, cand sustii un efort intens(muncesti ceva sau faci sala) sau cand e cald si se dilata vasele de sange, cand stai intr-o ambianta placuta sunt normale nu ies deloc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodatalaughing oh go on
Peste ceva timp, "smecherii" astia se vor lauda ca le cresc unghiile si par in urechi straight face laughing

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Prostie mare... n-are cu altceva cu ce sa se dea mare si a gasit ceva laughing.
De obicei dupa ridicarea unor obiecte grele ti se vad venele, din cauza efortului depus.
N-ai de ce te da mare, toata lumea are vene laughing.

| Drawings a răspuns:

Nici intr-un cazhee hee) ii o prostie oh go on

| Andreutza2995 a răspuns:

Buna,e o prostie asta laughing nu esti smecher daca iti iese venele de la mana e o tampenielaughing

Întrebări similare