Nu toata lumea gandeste ca tine.
Fiecare persoana e diferita, important este ceea ce iti doresti tu sa faci cu viata ta.
Nu te lasa influentat de alte persoane, nu toata lumea e de incredere.
Mie de exemplu nu imi plac baietii plini de tatuaje pe corp.
Nu zic ca sunt impotriva tatuajelor dar unii chiar exagereaza. Un tatuaj nu ma deranjeaza, atata timp cat nu are pictat tot corpul.
Fiecare e liber sa isi traiasca viata asa cum ii place.
Astea au fost cele mai groaznice momente, dar intotdeauna am fost respins cand au vazut emotiile. Intodeauna a fost la fel. Nu a nimerit persoane nepotrivite, intodeauna a fost la fel.
Pai omule, intre tine si ea, tu vrei sa fii fata?
Serios acum, las-o pe ea sa-si faca emotii si d-astea, tu fii barbatul din relatie.
De asta aia cu tatuaje au fetele in brate, si nu tu.
Fetele sunt cele care ar trebui sa aiba emotii, nu barbatii.
Fetele vor sa se simta protejate in bratele unui barbat, nu sa se creada la un concurs de emotii, in care barbatul are mai multe emotii ca ea.
încearcă și tu să cauți o fata normala, nu una care se rupe-n figuri, umblă cu decolteu pana la glezne, blugi mulați și i se scurg ochii după băieți răi. Dar dacă ție alea-ți plac...
Cineva mi-a spus că fetele " cuminți " stau închise în casa. Probabil avea dreptate acea persoana. Anturajul de obicei strica partea buna din tine. Eu cred că nu trebuie sa te oprești aici și că trebuie să îți continui viața, cândva vei găsi persoana care te va aprecia pentru ce esti
Acele fete nu le-am intalnit pe strada ce la liceu, deci fie ca traiau in casa fie ca nu trebuia sa fie la scoala
misauratcuviata întreabă: