anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce urăsc viaţa?

Răspuns Câştigător
| τττ a răspuns:

Deoarece nu stii s-o traiesti.Da, ai citit bine! Nu stii sa-ti traiesti viata.Ori suferi in dragoste, ori te simti singura.Fa-ti si tu prieteni, pe glob sunt 7 miliarde de oameni si tu nu-ti gasesti un prieten? Dar sigur, prieteni pe care te poti baza si sa iti fie alaturi in situatii de genul acesta.Priveste partea plina a paharului: Cineva te iubestewinking nu esti singura pe pamant. Daca scoala te streseaza, uita pentru un moment de ea.Dedica-ti 10 minute din viata si tie:inchide ochii, pune-ti castile de muzica in urechii si da PLAY la melodia favorita. Daca tu nu esti cu muzica(desii nu cred), incearca sa faci o baie fierbinte si sa uiti de toate necazurile.Acum,eu nu am de unde sa stiu ce ti s-a intamplat si motivul de ce >>urasti viata

6 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Daca urasti viata si viata te uraste. happy

| Trolli a răspuns:

Pentru ca nu stii sa o pretuiesti, nu esti recunoscatoare pentru ce ai, pentru ca nu te multumesti cu ce ai.

| fadnox a răspuns:

De ce pui intrebari stupide?

| fadnox a răspuns:

Si care e faza, eu...

| MariaFcsb1 a răspuns:

Poate ca te face sa suferi?-.- Zic si eublushing

| tiffanylor a răspuns:

Nu neaparat dar este acest curent. aceasta moda. toti copii se imbraca dubios in gasti dubioase, asculta muzica ciudata. ai nevoie de o perioada sa te regasesti, un grup de prieteni.un prieten/a. probabil ai ajuns intr un stadiu in care nu ti poti gasi identitatea si apelezi la diferite sentimete, simtiri, iti faci idei gresite despre viata. bafta

Întrebări similare