Deoarece nu stii s-o traiesti.Da, ai citit bine! Nu stii sa-ti traiesti viata.Ori suferi in dragoste, ori te simti singura.Fa-ti si tu prieteni, pe glob sunt 7 miliarde de oameni si tu nu-ti gasesti un prieten? Dar sigur, prieteni pe care te poti baza si sa iti fie alaturi in situatii de genul acesta.Priveste partea plina a paharului: Cineva te iubeste nu esti singura pe pamant. Daca scoala te streseaza, uita pentru un moment de ea.Dedica-ti 10 minute din viata si tie:inchide ochii, pune-ti castile de muzica in urechii si da PLAY la melodia favorita. Daca tu nu esti cu muzica(desii nu cred), incearca sa faci o baie fierbinte si sa uiti de toate necazurile.Acum,eu nu am de unde sa stiu ce ti s-a intamplat si motivul de ce >>urasti viata
Pentru ca nu stii sa o pretuiesti, nu esti recunoscatoare pentru ce ai, pentru ca nu te multumesti cu ce ai.
Nu neaparat dar este acest curent. aceasta moda. toti copii se imbraca dubios in gasti dubioase, asculta muzica ciudata. ai nevoie de o perioada sa te regasesti, un grup de prieteni.un prieten/a. probabil ai ajuns intr un stadiu in care nu ti poti gasi identitatea si apelezi la diferite sentimete, simtiri, iti faci idei gresite despre viata. bafta