| AyThooR a întrebat:

De ce va este frica sa fumati Marijuana? ( in afara de faptul ca daca te prinde politia te baga la racoare)

10 răspunsuri:
| Miha1308 a răspuns:

Pentru ca provoaca dependenta in mare parte, nu e neaparat de politie.

| raresica a răspuns:

De politie chiar deloc, dar nu ma tenteaza, ce as putea sa simt atat de special? NOTHING. Chiar nu mi se pare ceva foarte interesant!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te duce spre o moarte albă!
Pa, pa.

| Helvete a răspuns:

Da' cine a zis ca mi-e frica?! laughing Si ar fi chiar absurd sa fumezi pe strada! Atunci da, te prinde. Dar daca faci asta intr-un loc mai retras, eventual cu alte persoane, e mult mai okay. Doar nu fumezi pe strada, asa, lnistit, ca si cum ar fi legal! Si m-am saturat de aberatii cu dependenta, nu duce la nicio dependenta biata planta, ca nu-i heroina sau alte chestii mai tarilaughing. Dar nu e okay nici sa fumezi foarte des, totusihappy.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Pentru ca o sa am creierul ca ala din avatarul tau.Plin de mov si stelute purpurii. Ohhh, daaa, ce viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iau marijuana si nu illegal si ea se face si pastile dar de ia poti sa fi obsedat 20% si e putin foaarte putin sa vedem heroina devi obsetat 320% si max e 100 iti dai seama ca nu poti sa mai de lasi de ia

| Dan1011 a răspuns:

Oricui ii e frica de ceva necunoscut. E in firea umana.

| Xonia a răspuns:

Am zis eu ca imi e frica? Daca as avea ocazia cu cineva mai mare, cunoscut si alte persoane, as face si astahappy

| mihaix86 a răspuns:

Nu mi-e frica sa fumez si NU provoaca DEPENDENTA, mai studiati dragalasilor!

| robert87 a răspuns:

Dar cine a zis ca ne este frica? Probabil cei ce nu vor sa traga "iarba"au fost instruiti ca alcoolul, tutunul, si marijuana sunt creatia DiavoluluilaughingPoate ca asa e, dar atata timp cat nu abuzezi de ele totul este ok