Cine a zis că îmi place? Eu de obicei sunt pașnic, atunci când imbecilitatea unei persoane atinge limite inimaginabile, consider că am toate motivele să urăsc acea persoană.
Baftă
1. Ura activa – urasti pe cineva pentru ca are ceva ce tu nu poti avea, este cumva cum tu nu poti fi. Aceasta e ura primara
2. Ura reactiva – urasti pe cineva pentru ca ti-a pricinuit un rau, ti-a rapit ceva scump pentru tine.
Ura este un sentiment puternic, nestăpânit, de antipatie intensă sau de duşmănie faţă de cineva sau de ceva. Ura poate fi considerată ca forma extremă a dispreţului sau a antipatiei.
Sentimentul de ură poate fi provocat de invidie, gelozie sau amor propriu rănit. Un studiu neuronal al creierului a dovedit că anumite areale ale creierului sunt răspunzătoare pentru sentimentul de ură.
Un exemplu cunoscut al răzbunării sângeroase cauzate de ură este vendetta siciliană.
Pe scurt, este un sentiment incontrolabil, toţi avem aşa ceva, şi lucru acesta nu ne place, dar într-un fel incontrolabil!
Hey! A urî e o caracteristică a omului ar fi o minciună să spunem că nimeni nu urăște pe nimeni. A place sau nu a urî, e o însușire, care, cred eu îi desparte pe cei răi de cei puțin mai răi; P Ceau! Ceau!
Asta ii o intrebare de genu:
"De ce iti place sa fii fericit cand esti trist?"
sau "De ce iti place fericirea trista?"
Nu are nici o logica. "Placerea" si "ura" sunt doi termeni antonimici.
Cand urasti ceva cu adevarat inseamna ca esti impacat cu ideea de a ura acel ceva si gata.
Ura duce la suferinta, asa zisa "placere" este superficiala, pentru ca ai un motiv in plus, crezi tu, pentru ati sustine ideea.
BrianMoser întreabă: