| Dyingfetus a întrebat:

De ce va simtiti singuri si tristi? (intrebarea este doar pentru cei care se simt )

2 răspunsuri:
| StilSanatos a răspuns:

Buna,eu ma simt asa acum pentru ca nu toate lucrurile merg asa cum as vreau eu sa mearga, as vrea k persoana draga sa fie langa mine mai mult timp si sa ma inteleaga asa cum as vrea eu, as vrea ca prietenii ce pretind k asta imi sunt, si sunt putini, sa-mi fie cu adevarat prieteni, si sa nu simt de fiecare data cand am nevoie de ei k nu sunt nici pe departe prieteni.eu vreau o lume mica in jurul meu,prietenoasa,fara goana asta dupa avere, dupa spectaculos, as vrea o viata mai simpla, dar din pacate lucrurile se complica tot mai mult, oamanii nu sunt langa noi, iar ce imi doresc nu prea se intampla.dar tu de ce te simti asa? lasa-mi un id pe privat daca vrei sa vb.

| Alisa7109 a răspuns:

Salut,da intr-adevar ma simt trista. stii chiar este si un status ca nimeni nu vede cum sufera si plinge noaptea persoana care ziua e mereu cu zimbet.dar eu rar am zimbet fiindca sunt o fire suparacioasa.ma simt trista cea mai mare parte a zilei, deoarece nu am ceia ce as dori. nu am prieteni care sa nu ma lase sa fiu singura, parinti care sa ma sustina.ma simt mai jos decit ceilalti.sunt tacuta iar asta la multi nu le place deaceia ma ignora..simt ca sunt singura din cauza ca altii sunt fericiti, comunica cu toata lumea, dar eu sunt ca un soarece sur intre lebede.cea mai mare cauza a singuratatii si tristetii mele este ca eu urasc infatisarea mea si niciodata nu sunt multumita...asa sunt eu.dar la tine care e cauza? imi spui si mie, vreau sa stiu, crdema nu vreau sa te supar, ok?