Cateodata mă gândesc la viaţa; la urcusurile si coborasurile ei.Ma întreb cum este corect.Totul se poate schimba intr-o clipita. Poti pierde prieteni, relatii si chiar si pe tine insuti.Dar numanui nu o sa îi pese cu adevarat.Depinde de tine sa te ridici de jos si sa iti continui viata.Este nedrept cum o persoana sa sufere incontinuu si o alta persoana sa fie incontinuu fericita.
O da, cum puteam sa uit, viata nu este corecta. Daca viata era corecta, ea ar fi fost foarte plictisitoare.Chiar daca sunt urcusuri si coborasuri ele fac viata sa fie interesanta.Pentru ca tu muncesti ca sa fii fericit din nou.Chestia asta face parte din conditia omului : sa muncesti pentru ce nu ai.
Desigur...noi nu vom fi niciodata multumiti cu ce avem.Cand primim ce vrem ne dorim sa avem mai mult.Te face uman, iar pe viata o face nedreapta.
http://adrianhbk.blogspot.ro/
Buna! Am citit un articol desppre asta! Iata-l:
Viata este dura pentru cine o vede a fi dura.Depinde in ce iti pui nadejdea. Daca te increzi in lucruri trecatoare, pamantesti, pui baza si suflet in ele, si dezamagirea atunci cand acestea se intorc impotriva ta, va fi pe masura.
Eu, ca si crestin, pun baza pe Iisus Hristos. El niciodata nu ma va dezamagi, iar daca o sa permita(sau permite deja) greutati si incercari sa imi apara inainte, o sa le accept cu calm si intelegere, pentru ca stiu ca ele sunt trimise pentru indreptarea mea.
Astfel eu niciodata nu o sa fiu dezamagit de nimeni se de nimic, orice s-ar intampla voi privi cu credinta in Dumnezeu inainte si cu zambetul pe buze, fara exceptie.
Deci, pentru unii ceea ce alti considera a fi duritate e doar ceva banal, iar ceea ce pentru altii este ceva banal, pentru ceilanti sunt lovituri devastatoare.
Totul depinde de credinta si suflet, nimic mai mult, nimic material.
Pa!