Pentru ca toata se intampla cu un rost pe lume, si acela e de a ne face sa fim mai puternici si sa rezistam obstacolelor ce ne ies in cale.Nu viata e grea, ci ceea ce ne ofera ea.
Si cel mai nasol este ca abia atunci cand pierzi pe cineva realizaezi cat de mult tii la el si cat de dor iti e de respectiva persoana. e groaznic cand realizezi ca nu mai poti face nimic
Asa e viata. Are si parti bune, dar si parti mai putin bune. E normal ca cineva sa te felicite atunci cand faci un lucru bun.Cand faci rau e ca si cand ai dezamagi pe cineva si din cauza asta isi pierde increderea in tine.Viata ne ofera multe, iar noi trebuie sa stim ce sa alegem numai pentru a ne fi bine
De multe ori ne facem singuri viata grea, nu tinem cont de unele lucruri care se pot intoarce impotriva noastra, gandim ca nu o sa ni se intample tocmai noua asa ceva...
Pe mine nici cand fac bine nu ma felicita...las-o balta...viata asta...asa e ea. dar e sh frumoasa
Nu toata lumea te felicita cand faci bine. Doar unele persoane te cearta cand faci rau si sunt unele persoane care iti mai dau o sansa. Daca te simti nasol sau nu, tine doar de tine.
E bine sa faci bine. Invata din greseli.
Da. Si eu asa am crezut. Dar am inceput sa ma abisnuiesc ca nu mai am servici
Pentru ca asa a fost educata lumea sa gandeasca.
Daca depui ceva efort pentru a privi lumea mai atent, daca incerci sa o intelegi, incetul cu incetul... viata nu mai pare a fii chiar asa grea, nu mai suferi cand pierzi pe cineva drag si poti ajunge sa nu te mai intereseze nici felicitarile si nici reprosurile.
BUCURROBERTA întreabă: