Este psyhologic daca esti stresat visezi la problemele tale sau nu te ia somnu.Bine inteles ca daca ai niste idealuri visezi la ele deoarece creierul tau este in permanenta nostalgic gandindu-te ca iti lipseste respectivul obiect/persoana.Visele se pot adeveri, cateodata firesc.Mie mi sau indeplinit vise dar cand am visat nu am stat si nu am mai muncit stiind de la inceput ca se vor indeplini.De obicei eu ma trezesc foarte trist din vise deoarece visesz persoane dragi, pierdute in negura timpului in locuri foarte dragi mie.Di de dimineata mereu zic "Ce bine era atunci"Funta
Deci daca visezi nu inseamna ca, vai o sa se intample ceva e doar in subconstientul tau, problema este ca visele ne arata cat de stresati suntem noi noaptea...iar daca visezi des inseamna ca suferi de afectiuni nervoase.,(somn nelinistit)
Atunci cand dormi,partea ta constienta e relaxata...dar subconstintul inca munceste!
atunci cand visezi creierul face un fel de,, arhivare,, a amintirilor pe care le ai, si le transpune uneori intr-o maniera fara logica.sau intr-o maniera care se dovedeste ca a fost apropiata de realitate!
Visele au legatura cu realitatea... daca ai patit un accident intr-o zi, atunci poti sa fi sigura ca o sa si visezi parti din acel accident!
Visele au posibilitati nelimitate.practic tot ce poti gandi se poate transpune in vis!
Dar cum nu esti constienta, visele sunt aranjate de inconstient. care nu o face o treaba prea buna sa le aranjeze logic! ...chiar daca uneori reies si aspecte din reala!
Daca nu l-ai vazut iti recomand sa vezi Inception, ...acolo se explica cum ar fi daca oamenii ar putea sa isi controleze visele!
si o chestie misto : ...stiai de fapt ca toate fetele pe care le vezi in vise sunt de fapt persoane pe care le-ai intalnit dar pe care nu le mai tii minte?
E destul de misto sa te gandesti de ce suntem in stare, dar nu ne dam seama de asta
Narfundo întreabă: