| alinamarinela a întrebat:

De ce vor unii oameni sa iasa in evidenta? sa le fie "superiori" celorlalti?

Răspuns Câştigător
| giulya33 a răspuns:

Buna, cred ca sunt un pic frustrati, vor sa se afirme si prin asta probabil se simt mai siguri pe ei, numai ca efectul este exact invers.Am avut de a face cu acest gen de oameni si din prea multa superioritate si uneori exces de zel... au obtinut contrariul si nimic nu e mai penibil decat sa te faci de ras. Cel mai bine e sa fii tu insati, natural, cu bune si relehappy. O seara frumoasa!

7 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Ca sa se afirme...

| AndreeA_4571 a răspuns:

Sunt prea plini de ei. big grin

| Viuvi a răspuns:

Le place sa fie in centru atentiei si ei cred ca au ce arata chiar daca nu este asa thinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Probabil fiindca '' se considera ''mai destepti decat ceilaltisi vor sa ii eclipseze.

| daii a răspuns:

Pentru ca doar asa ii baga si pe ei cineva in seama. ei nu pot realiza nimic prin forte proprii. apeleaza la chestii de genul astaoh go on.

by daiiwinking

| Danutz_8401 a răspuns:

In general cei care vor sa iasa in evidenta sufera de bagare in seama... vor sa arate ca ei sunt cei mai buni dar defap cand ii pui sa faca ceva sau s azice ..raspun cu nu stiu sau nu pot...asa e mereuwinking

| cyufulyky a răspuns:

Nu-s bagatzi indeajuns in seama vor sa li se ofere cat mai multa atentie pentru ca ei asa cred ca demonstreaza prietenilor ca sunt cei mai buni...

Întrebări similare