anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp am fost mutat in banca cu o fata care pana acum nici nu ma baga in seama,eu sunt un baiat cu un corp frumos si ea este tot mai perversa cu mine, ma i-a in brate si ma pune sa ii arat mereu patratelele.Acum recunosc ca si mie imi place iar ea este o fata frumusica dar pana acum eram ca si invizibil pentru ea de ce acum nu mai sunt?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Are ocazia si scuza ca esti colegul ei de banca, pentru a se ''da'' la tine. E o tipa superficiala, sunt sigura ca mai cocheteaza si cu altii.
Noh, ce pot sa iti spun? ii place de cum arati, nu de ce caracter ai, asta nu prea o itnereseaza, si tu te cam lasi dupa cum are ea mofturile. Ar cam trebui sa te impui, dar nah, tu esti baiat, ea e fata. deloc ai cazut in plasa. Baietii astia :->

12 răspunsuri:
| AlexandraCroft a răspuns:

Bun! Foarte bun sfat!
Serios.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ii s-a trezit in ea pofta de madularwinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai patratele. Daca ai si altceva sa-i arati sa vezi cum ii va creste interesul exponential.

| LoveSleep a răspuns:

Bucură-te că nu te pune să scrii corect.

| ombladon a răspuns (pentru LoveSleep):

Ai vazut ce username are? laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru ombladon):

Nu observasem laughing
Da cred că era mai potrivit "ripAlfabetrip"

| ombladon a răspuns (pentru LoveSleep):

Exact laughing

| Lawliet14 a răspuns:

Daca i-ai scris tot "i-au" pe biletelele de dragoste, e clar. laughing Baga si ceva carte pe langa sala! tongue

Răspuns utilizator avertizat
| AlexDFY a răspuns:

Bucura-te frate laughing) ma rog, e doar atrasa fizic de tine.

| darkangel90 a răspuns:

Probabil fata a fost timida si nu stia cum sa te bage in seama.

| Black38 a răspuns:

Mai frumos numele asta mai desteptilor care studiati romana la Oxford.Nu va mai dati mari ca stiti limba romana la perfectie ca unii dintre cei care m-ati corectat sunteti prosti rau dar doar incercati sa pareti destepti