| muciferus a întrebat:

De ceva timp am sentimente de suicid, sau nu chiar. E prea mult spus. Doar ceva sentimente neplacute, ma simt foarte singur, desi la suprafata par "fericit" (nici asta nu-i cuvant bun), pe dinauntru am un gol foarte mare. Am 13 ani si jumatate si cred ca sunt intr-un fel de depresie. Sa fie oare pentru ca imi place de o fata si stiu ca n-o s-o am niciodata?

Răspuns Câştigător
| Cosmin1I a răspuns:

Foarte posibil sa fie fata de vina.Cel mai bine incearca sa o eviti daca esti 100% sigur ca nu va fi a ta. Fete sunt destule..si da stiu e usor de spus greu de facut

| muciferus explică (pentru Cosmin1I):

E colega mea de banca, suntem colegi de 8 ani straight face cum s-o evit?

| Cosmin1I a răspuns (pentru muciferus):

Pff ..dificil..incearca sa te distantezi de ea sa nu ii dai atentie chiar si sa incerci sa cunosti o alta fata. daca stai si nu faci nimic o sa ai numai sentimente neplacute si doare...

Nu pot sa nu fac nimica sad ma doare sufletul. de ex cand o vad trista eu sunt primul care ii zice o gluma, o vorba buna, si cand vad ca zambeste, ma simt foarte bine. asa ca mai bine stau cu durerea in suflet. mersi de comentariu! funda!

6 răspunsuri:
| Cosmin1I a răspuns:

Nici sa stai cu durerea in suflet nu e bine, ai incercat macar sa fi cu aceea fata? sa incerci sa o cuceresti? sa ii arati ca esti atras de ea?

Da. are pe unul, nu ma compar cu el sad

| Cosmin1I a răspuns (pentru muciferus):

Pai si atunci iti faci rau singur asa...Tu decizi cum va fiwinking