Daca te jigneste, mai binele spui parintilor. In felul acesta poate se vor luea masuri, zic.
Ultima oara cand am luat meditatii a fost intr-a 8-a...tot cu o profa cam intepata.
Faza e ca vorbea foarte tare, deci nu mi-am dat seama niciodata daca tipa la mine ori doar incerca sa-mi explice ceva.La capitolul jigniri era ceva mai subtila, gen "am facut zeci de exercitii de genul, ce naiba".Nu prea o suportam, imi dadea multe teme(pe care de obicei nu le faceam) si detestam sa-mi pierd weekend-ul cu ea...dar a meritat intr-un final, ca am scos un rezultat foarte bun.
Daca e un prof bun, eu zic sa-l accepti.Note oricum n-are cum sa-ti puna.
Daca te deranjeaza, e clar ca iti va fi greu cu el si n-o sa dai cine stie ce randament, asa ca vorbeste cu parintii si vezi daca-ti pot gasi pe altcineva.
Pe banii tai stai si suporti sa zbiere la tine si sa te jigneasca? Nici parintilor tai nu vad de ce le-ar conveni asta. Spune-le neaparat. N-ai cum sa ai randament daca ti-e frica. Schimba-l!
Uneori profesorii mai severi sunt mai buni cand vine vorba de invatat, dar daca te jigneste si tipa la tine, ar trebui sa vorbesti cu ai tai sa mergi la alt profesor. Fii sigur/a ca vei gasi pe cineva mai bun si mai intelegator.
Bastiorosz întreabă: