| NightAngel_8574 a întrebat:

De ceva timp in coace... (cam aproape un an de cand mi-am dat seama), intalnesc din ce in ce mai des numarul 112. De exemplu : acum m-am uitat la ceas la 11:12 (nu ma uit des la ceas), la un joc pe telefon am facut 112 puncte. Cand alerg pe banda, la sala de fitness, adesea ma uit cat mai am de alergat: un minut si 12 secunde (112). Pana la ora 11:20, de 3 ori... si ziua inca nu s-a terminat. Cred ca nu a fost zi in care sa nu vad macar o data numarul asta. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Shara17 a răspuns:

Pai nu stiu, multi spun ca are o semnificatie si altii sunt contra acestei afirmatii, de exemplu eu si prietenul meu avem ceva cu numarul 666... telefonul lui era la mine in buzunar si cand s.a uitat la ceas a vazut ca s.a format "666", eu la examenul de desen ( mai demult) am fost corectata de 3 profesori si am primit cate un 6 de la fiecare ( "666" ), sunt nascuta pe 23 si se spune ca.i numar satanic: daca imparti 2 la 3 iti da 0, (6) si el se uita mereu la ceas la ora 11:12 sau are ceva cu numerele astea, si daca aduni 11 cu 12 = 23 si noi nu avem nici.o treaba, deci si prin urmarewinking e alegerea ta daca vrei sa crezi ca e ceva de rau/ de bine happy!

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Intalnesti foarte multe numere care se repeta, zilnic, doar ca ai devenit constient(a) de acesta si acum iti sare in ochi. Tu, inconstient, il cauti, si automat, il vei gasi.
Daca o sa renunti la ideea ca e un fapt bizar si interesant si n-o sa mai dai atentie, ai sa vezi ca 112 va disparea pentru tine.
E ca atunci cand vrei sa cumperi un anumit model de ceas/rochie/papuci dar n-ai bani pentru asta, si oriunde te uiti, doar asta vezi, ca si cum brusc s-au inmultit.

| MariaMrr a răspuns:

Este simplă coincidenţă.
Nu ai de ce să te sperii.winking Eu spre ex prind numai orele :59 tongue

| barbutxxx a răspuns:

Poate ai vreo amintire sau ceva tea tulburat cu 112. Si acuma vezi peste tot numa 112 ar trebui sa te duci la un medic.

| Sebi_Rapp_1998 a răspuns:

Politist scrie la tine-n frunte!laughing

| Ada_Alex_1995 a răspuns:

Ori o sa patesti ce va grav in careva trebui sa suni la 112 ori e numarul tau norocos