| imperial2089 a întrebat:

De ceva timp ma simt destul de naspa, parca nu mai am chef de viața, nu fac absolut nimic doar stau în casa, ies si eu din cand în cand pe afara putin cu masina, ceva sfaturi

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Doar stau în casa. Dar când stai, șezi și cugeți, sau numai șezi?

| 1997onur a răspuns:

Stai să-ți dea fratele tău lista cu dulciuri -_-

Kitkat cu vanilie asta e mortal dar este unul și mai mortal bounti cu cocos pe asta frate când îl mănâncă ști cum încerca și ai sa vezihappy după foarte foarte important nu bea apa după dulciuri o să-ți facă sete și mai rău bea suc dulce fanta cu struguri după ce țisa umflat burtica fa o mica pauza un moment de reculegere laughing)) pentru alte dulciuri și aici nu ierți nimic le iei frumos pe rand baxeza până simiți ca explodezi laughing)) krax haribo Magdlene cu piersica cips cu cașcaval snikers bounti cu cocos și kitkat cu vanilie și ai sa vezi viață adevărat o să-ți fie puțin rău că sa ști de acum laughing))) da fanta cu struguri salvează situația mereu.

| angelsforever a răspuns:

Gaseste-ti un scop in viata daca nu ai unul.

| Kakarotto2016 a răspuns (pentru angelsforever):

Familie

| angelsforever a răspuns (pentru Kakarotto2016):

Da, este un scop bun.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Iesi afara, socializeaza. Citeste carti de dezvoltare personala.
Poate ai un hobby - dezvolta-l. Calatoreste daca ai posibilitatea.

| Kakarotto2016 a răspuns:

Cautati o/un iubita/iubit

| AndrewSynatra a răspuns:

Se prea poate să suferi de un "burnout". Uite aici un videoclip care explică cum se manifestă, de ce apare și ce poți face pentru a scăpa de el: https://www.youtube.com/watch?v=cGzf-ihcbek
Și eu am avut așa ceva, nu e o stare plăcută, știu. Au fost câteva săptămâni bune în care simțeam că nici pentru lucrurile care îmi aduceau bucurie odată nu mai prezintă un interes pentru mine.