Cunosc si eu prieteni dinastia Cred ca ar trebui sa ii spui verde-n fata ca s-a schimbat mult in ultimul timp si nu mai e acelasi Si in legatura cu gasca Tot ce trebuie e sa ai tupeu Nu oi fi eu pe placul tututor, dar am tupeu pe mine de mai pot da la altii si mai sunt si tare`n gura incat comentez cand altii spun ceva de mine saua prietenii mei Eu intotdeauna am o problema cu altii care sunt mincinosi sau oamenii pe care nu`i suport sau baietii care comenteaza mai ales ca aici pe la mine ei se cred zeul iubirii si a frumusetii si se dau mari ca vezi Doamne ce frumosi sunt ei Dar nu ma las batuta Ai grija ce faci
Mersi de funda :* Sa imi spui printr`un mesaj [ daca vrei ], daca ai rezolvat ceva cu prietenii tai
Nu te lasa calcat in picioare de nimeni. Viata trece si nu iti pune toata incredere in prieteni majoritatea te lasa cu botu` pe labe ( mai pe romaneste ) cand ai cel mai mare ajutor. Incearca sa socializezi cu toata lumea si nu astepta sa vorbeasca ei cu tine, baga-te tu in seama cu ei . Bafta!