Buna.Deci mama ta nu a mai locuit deloc cu tine in tot acest timp? Este cam imposibil sa inteleaga nevoile tale cand ale ei au fost ignorate si cel mai probabil a stiut numai munca in jurul casei si invatatura cand mai avea timp, nu crezi? Nu pot spune sigur, dar cam aceasta a fost realitatea pentru multe femei din trecut. Ea merge pe ideea ca mai sigur este sa fii tinuta din scurt decat sa riste sa o iei pe aratura.Nu e o abordare sanatoasa, dar din nefericire cu greu ii poti schimba mentalitatea, vei avea nevoie sa depui un efort intens si nu pare deloc ca esti dispusa.Cata vreme la capitolul comunicare lucrurile scartaie intre voi, sunt slabe sanse sa va intelegeti.O idee ar fi sa vorbesti cu ea ca sa ii trimiti selfie cu prietenele, nu sa te sune de fata cu ele(again, face asta fiindca nu i-ai castigat pe deplin increderea) si prietenele nu au de unde sti ca poza e pentru mama ta, ca nu trebuie sa le spui, presupun ca oricum le faceti de fiecare data cand va vedeti, ca asa-i in adolescenta.
Din ce ai scris reiese ca ea doreste sa petreaca putin timp de calitate si cu tine? Nu te poti astepta de la cineva de 45+ ani sa mai aiba aceeasi rabdare ca cineva de 15-20. Iar munca in strainatate are un impact puternic asupra psihicului.Pana nu experimentezi pe pielea ta nu poti intelege cum e.Propune-i sa iesiti si voi ca fetele si incearca sa te pui in locul ei catusi de putin.Ti-ar placea ca propria fiica sa se comporte ca o straina cu tine? Nu cred.E sfaisietor ca dupa tot efortul nasterii si dupa toti anii investiti, copiii sa te ignore.Sigur ca in adolescenta numai de parinti nu ai chef, insa nici sa transmiti mesajul ca nu iti pasa deloc de ea nu-i intelept. Sper sa rezolvati, ca nu-i asa o mare tragedie.Bafta!
Vorbește cu ea, petrece timp cât mai mult cu ea, ei i-a fost dor de tine, te iubește, de asta te vrea mai mult pe lângă ea! O sa te lase și afara dar vrea sa petreci mai mult timp cu ea
Bună! Îmi pare rău să aud ca treci prin asta..am întâlnit o situație similară cu a ta și cel mai probabil potrivit lucru pe care îl poți face este să nu prea dai atenție detaliilor acestea, să fii indiferentă. Încearcă să vorbiți, să faceți cumva să picați la mijloc tot timpul, iar bravo pentru notele pe care le ai! Sunt sigura ca ești o fată deșteaptă și știi să iei cele mai bune decizii. Inca odată, îmi pare rău! Numai bine!