Hey.Acele linii sigur sunt vergeturi.Ai slabit sau te-ai ingrasat brusc in ultima perioada? Cand o sa se transforme in linii albe nu prea vei mai putea scapa da ele.Incearca cu suplform sau creme antivergeturi cat mai repede.Nu sctrica sa te duci la dermatolog, poate e vorba de alceva.Bye
Sunt vergeturi acele linii rosii despre care vorbesti tu.Nu le lasa sa isi faca de cap incearca sa le diminuezi cu creme si sa previi aparitia altora pentru ca atunci o sa arate urat de tot.Si eu am facut la fel nu le-am dat atentie am zis ca vor trece de la sine dar au aparut si mai multe si sa stii ca o data ce apar nu mai dispar definitiv doar se fac albe la culoare dar tot o sa se vada urat.Maseaza-te foarte bine in fiecare zi cu o crema antivergeturi.
Eu iti zic mai bine sa te duci la doctor daca te trezesti mai incolo sa mergi poate va fi deja prea tarziu sper ca ti-am fost de folos
Nu, sunt vergeturi, iar tie iti trebuie o cremape baza de arnica, va trebui sa te dai in fiecare seara! Sper ca ti-am fost de ajutor!