| soare_1895 a întrebat:

De ceva timp mi-au aparut pe sani niste linii rosii
Acum o sa merg si eu la plaja si se vad urat
Daca ma dau cu crema de galbenele ajuta la ceva sau ma dau degeaba?

7 răspunsuri:
| darkeyes a răspuns:

Hey.Acele linii sigur sunt vergeturi.Ai slabit sau te-ai ingrasat brusc in ultima perioada? raised eyebrows Cand o sa se transforme in linii albe nu prea vei mai putea scapa da ele.Incearca cu suplform sau creme antivergeturi cat mai repede.Nu sctrica sa te duci la dermatolog, poate e vorba de alceva.Bye

| cristina a răspuns:

Nu

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Sunt vergeturi acele linii rosii despre care vorbesti tu.Nu le lasa sa isi faca de cap incearca sa le diminuezi cu creme si sa previi aparitia altora pentru ca atunci o sa arate urat de tot.Si eu am facut la fel nu le-am dat atentie am zis ca vor trece de la sine dar au aparut si mai multe si sa stii ca o data ce apar nu mai dispar definitiv doar se fac albe la culoare dar tot o sa se vada urat.Maseaza-te foarte bine in fiecare zi cu o crema antivergeturi.

| ROZzMania a răspuns:

Poate te-ai iritat!?

| d3ny_2962 a răspuns:

Eu iti zic mai bine sa te duci la doctor daca te trezesti mai incolo sa mergi poate va fi deja prea tarziu sper ca ti-am fost de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca ajuta.

| SellyMyIdol a răspuns:

Nu, sunt vergeturi, iar tie iti trebuie o cremape baza de arnica, va trebui sa te dai in fiecare seara! Sper ca ti-am fost de ajutor!