Eu as saluta-o cand trece pe langa mine si m-as baga in seama cu ea...mai cu tupeu...'Hei sunt baiatul cu care vorbesti pe mess, x'. Daca nu ai curaj nu vei reusi in viata...merge treaba merge, daca nu nu...asta este... fete mai sunt...si in legatura cu subiectele de discutie...stai linistit ca sunt sigura ca te descurci...fii doar tu insuti, fara perdele.Succes
Lasa messenger-ul, nu te prezenta drept baiatul de pe messenger. Pur si simplu gaseste un motiv stupid sa intri in vorba cu ea. Oricare! Sau zambeste-i! Incearca doar si ai incredere in tine!
intr-o zi...la liceu. incepe sa vorbesti cu ea...si chesti din astea.si? asar dupa ce am terminat de vorbit ai mai stat pe mess?
Si tot din astea
1.scrie cum trebuie
2.nu are logica... ce stie ea? ca vb cu ea pe mess? imi dau seama
3. vb cu ea pe mass dar fata`n fata nu va salutati?
4.cum nu te cunoaste daca vb cu ea pe mass? si daca ai zis ca stie? sau vb cu ea dar de fapt nu stie cu cine vb? omg!
5. tu esti baiat sau? cum sa nu ai tupeu sa saluti o fata...stai linistit ca nu va face ea prymul pas...
6...
nu mai stiu
revin daca may e ceva!
pa pa
noapte buna
Stai linistit ca daca vorbiti pe mess, aveti ce sa vorbiti si face2face
Propune-i cand mai vorbiti sa va vedeti, sa va intalniti si vezi ce zice. Nu trebuie sa va intalniti neaparat la scoala, gasiti alt loc
Succes!
Da buna si ideea madalinei... s-au daca iese brusc intreab-o dc a iesit...sau iesi u fara sa ii zici nimic si a doua zi ceriei scuze zii ca tia picat netu e o idee buna bft
Ii zici buna... ea o sa iti zica buna... tu zici c f? ea o sa zica bine! tu o sa ii pui intrebari anasafel incat sa afli mult mai mult despre ea. apoi vei sti ce gen de fata e si cum sa o abordezi de exp...azi fetele sunt rebele asculta muzica rep... puinele manele.hip hop si hause si nu le mai plac baieti timizi asa ca treci la treaba
Am 17 ani si am o prietena de 4 zile uite cum am facut eu este fix povestea ta.1zi am vb pe mess si i-am propus sa ne vedem la un suc ea desigur a zis ca se va gindi...2 zi ea a venit la noi la liceu la o prietena eu am zarito si i-am reamintit de intrebarea mea daca vrea sa esim la un suc ia a zis ca trebuie sasi astepte prietena o salut si plec mergind la 3 min ma ajunge deurma si spunindumi stai un pic vazind asta i-am propus din nou la suc ea a fost de acord am fost la suc am vb si i-am propus sa ne intalnim si a fost de acord si iaca na asa pina in ziua de azi suntem impreuna te-as sfatui sa incerci sa nu fii rusinos sa faci sati atingi scopu la suc am vrut pai la suc sau na. Incearca ar fi o metoda ft bine... Fundita
Buna! am si eu o fata la scoala si vreau sa fiu cu ea! cred ca si ei ii place de mine! nu stiu ce sa fac? i-am spus ca o iub! mai dati-mi si mie sfaturi ce sa-i zic sa fiu cu ea ca inca nu mi-a dat rasp!
Buna! am o fata in clasa pe care imi place de ea! nu stiu cum sa o cuceresc si cei sa-i zic! vreau sa ma pun cu ea pe bune! i-am spus ca o iubesc! ast rasp de la ea! dati-mi si mie sfaturi ce sa fac! sa vb cu ea pe mess?
Eu as trageo de o parte si ii spun stai sa vorbim si noi ca m-am plictisit numai pe mess vreau si fata in fata, si dupa zilnic o salutam, vedeam daca vrea sa stea de vorba cu mine.