| x2gk9r a întrebat:

De ceva vreme niste fete le barfesc pe prietenele mele si pe mine.
Data trecuta nu stiu ce barfe au scos, sa nu mai vina cu persoana respectiva in clasa si am intervenit eu ca sef al clasei si nu am tacut la ea deloc, ba chiar s-a calmat.
Astazi a deschis din nou subiectul si a zis asa:
"In primul rand esti o muiere si o *** si ai venit pana la mine la banca, m-ai luat tare si ai si comentat".
Iar eu de acolo am inceput sa zic ce s-a auzit de noi, de fapt de la ea, iar ea de acolo tot ne intreba cine ne-a zis dar noi nu i-am zis deloc.
Credeti ca i-a fost ciuda?
Credeti ca am procedat bine ce am zis de data asta?
Un sfat. Multumesc!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Diriginte nu aveti in clasa, sa faca ordine acolo?

| dullcat a răspuns:

Buna. E cam multa drama pentru nimic laughing Barfele vor tot exista, indiferent de ce i-ai spus tu si indiferent de cate altercatii din astea aveti in clasa.E mai intelept sa invatati sa le ignorati.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Stiu doar ca vreau sa stiu daca am procedat corect

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Faptul ca ai confruntat-o asa? Da, sa zicem ca e ok, insa poate era mai eficient daca ii spuneai dirigintei ce vocabular frumos are, plus sa aveti o discutie despre barfa la dirigentie.

E destul de ok ca am confruntat-o si de data asta nu?

Personajele astea cauta oricum scandal si harta inutil, altfel simt ca le lipseste ceva din propria viata. laughing Poti sa le confrunti de cate ori vrei, dar nu cred ca se vor maturiza sau inceta prea curand.

Stiu asta doar ca vreau o parere este destul de ok cum am reactionat adica am confruntat-o destul de ok?

Da.

Nu stiu ma simt prea descurajat de cand mi-a zis chestia aia nu stiu ma simt aiurea de ieri(
Eu tot gandesc ca am zis niste cuvinte care nu au afectat-o
Pot primi un sfat?
Crezi ca am pus-o destul la punct?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dacă îți pierzi timpul cu ce zice x și y despre tine, nu te vad prea bine.
În primul rand persoanele care bârfesc o fac
de amuzament și pentru a primi atenția altora+ frustrările personale.
Nu ai ce sa faci, treci peste situație și tratează totul cu indiferenta, astea sunt copilării și de aici și toate dramele.
Când ești mic asta cauți drame și etc, dar cu timpul o sa înțelegi ca în lumea asta exista persoane care te plac și persoane care nu și bineînțeles cele care nu te plac ori te evita, ori te bârfesc simplu.
Dacă nu au curajul sa îți spună în fața, îți imaginezi.