Interesant modul de a gîndi și de a scrie.
Nu știu ce vîrstă ai dar, curios e faptul că scrii foarte corect din punct de vedere ortografic și ortoepic.
Conținutul de idei e cam „nașpa" dar se poate, în mod clar, remarca faptul că există o conduită, un fir călăuzitor și n-ar fi exclus să aibă și o țintă, un liman.
Ești un caz interesant, cred că ar fi cazul să perseverezi și să consulți chiar un scriitor de asemenea gen de literatură sau poate un editor.
Dacă ești din București, încearcă să-l găsești pe Michael Hăulică. E bun tipul, și ca scriitor dar și ca SF-ist.
Nu știu pe unde o mai fi...
Într-o vreme, acum vreo 5 ani, era director la editura „Tritonic"
"Continutul de idei e cam "naspa" " te referi la subiectul in sine sau la faptul ca nu se intelege mare lucru din fragmente? Daca e a doua varianta, am putea lua legatura sa iti trimit mai mult, daca vrei bineinteles, pentru ca am pus fragmente din diferite parti si de asta nu par sa aiba vreo legatura unele cu altele.
Mi-ar placea sa iti mai aud parerea pentru ca mi-ai dat impresia ca te pricepi la asa ceva .
Buna! eu de mult spun ca vreau sa devin scriitoare dar intodeauna cand incep o poveste nu o mai termin...imi place ideea ta si as dori sati bagi id-ul meu pe care til voi da printr-un mesaj... daca ma bagi in lista ta de prieteni vom vorbi mai pe lung. pup:*:*:*
Cum sa nu? Deabia astept sa vorbim despre subiectul asta! Trebuie sa ai ambitie sa termini pentru ca e cel mai frumos sentiment sa stii ca ai dus la capat ceva ce ti-ai dorit. Pupici :*:*
Este excelenta oovestea dar unde as pute sa o citesc pe toata...bvo este excelenta
tine-o tot asa
Multumesc mult! Pana acum am doar doua capitole(stiu, e putin) dar am in calculator si pe un caietel multe idei, planuri etc.
Cele doua capitole le poti citi pe blogul meu : http://cutiutacusperante.wordpress.com/. De asemenea, daca vrei, poti arunca o privire si la celelalte povesti ale mele de acolo, alea sunt doar povesti de blog, insa cartea este "Destinul impotriva noastra". Iti astept cu drag parerea. :)
Nu stiu cum sa-ti explic cat de mult imi plac povestile tale, sunt excelente, bravoo! te felicit din toata inima!
Iti multumesc eu tie! Fiecare incurajare si fiecare cuvant de bine pe care le primesc inseamna enorm