WoW! Sunt super fragmentele, ai talent la scris, nu abuzezi de figuri de stil si nici nu intri in detalii care nu au nici un rost.Am citit fragmetele cu ochii lipiti de monitor, imi plac, si chair as citi cu mare interes cartea ta.Continua cu asta si sigur o sa ai o cariera de succes.Bafta in continuare la scris.
Foarte frumos.
Tipul de proza fantastica e mai usor de "lucrat", se pune mai lesne in pagina fata de proza realista dar trebuie sa fii totusi atenta la dialoguri.
Mai exact, daca dintr-un anume motiv o sa trebuiasca sa specifici epoca in care se petrece actiunea din romanul tau, atentie mare la arhaisme si neologismele din dialoguri.
Ai actiunea in epoca moderna, dialogul de pana acum e ok, dar trebuie sa construiesti o "istorie" a familiei departe in trecut.
Daca dimpotriva, situezi povestirea ta undeva prin evul mediu, atunci ai mare grija la stilul de exprimare, la introspectie...la CUM pui in pagina gandurile caracterelor tale si la cum le "rostesti" cuvintele cu liniuta de dialog.
Cred ca m-am facut inteles fara sa fiu foarte complicat.
Felicitari pentru idee si iti doresc succes.
Multumesc mult de incurajare! Da, cam in epoca moderna se petrece actiunea insa am preferat sa las cititorul, de-a lungul capitolelor, sa observe ca nu se petrece chiar in zilele noastre. Da, are o mica istorie aceasta familie . 3 dintre cei 4 membri care au supravietuit incendiului au urmasi, deci povestea se va axa si in jurul lor. In al doilea fragment am specificat despre primul vrajitor si prima gorgona, acestia vor aparea in volumul 3, creand conflicte intre personaje. Unele personaje vor vrea razbunare, altele vor sa-si implineasca povestea de dragoste, iar altele lupta pentru supravietuire. M-am gandit sa fac o trilogie numita "Razboi mistic", iar cartea despre care v-am spus in intrebarea mea este primul volum din serie.Sunt multe secrete, sunt si razboaie intre entitati, si in paralel razboaie intre oameni...
Din nou multumesc pentru incurajare!
Hmmm am citit si chiar mi-a placut te-ar deranja daca mi-ai trimite cartea, iti dau id-ul in mesaj privat, vreau s citesc o carte buna