Hmm sa vedem, deci la fete: imi placea Sakura la inceput cand am vazut-o prima data, sau mai bine zis pentru caavea parul roz *.*, ehh aveam noua ani, cand a aparut prima data naruto, de...
Pe parcursul serioalului a inceput sa ma cam enerveze putin, na pentru comportamentul ei mai mult, cam plangacioasa, dar fizic imi placeoarecum, iar pentru comportament o apreciez mult pe Temari, nu stiu dar imi place, e foarte tare si puternica, mereu sigura pe ea si are mereu in tel. Daca Sakura ar avea comportamenul ei mi-ar placea mai mult
Oricum, mai sunt: Hinata si TenTen, fiecare personaj imi place intr-un fel anume, si este diferit de toti ceilalti prin: puteri, infatisare, moral, stare de spirit, scopuri.etc. Cum este Naruto care doreste sa devina Hokage, care este unul din personajele pe care le apreciaz foarte mult, la inceputtre sa zic ca si eu am inceput sa rad devizul sau, dar cu ttimpul rasul acela a disparut, si s-a transofrma in incurajari si sperante, pentru ca merita sa devina hokge, cand amvazut si shippuudenu, pot zice ca finalu sigur va fi unul pe care sa nu-l uitam Mi-a placut si de Sasuke o mica perioada de timp in original dar acum il consider o cauza pierduta, cel mai bun lucru as zice ca trebuie sa moara, pentru ca m-am cam plictisit sa vad cum ceilaltiisi risca vietile pentru a-l salva...parerea mea Oricum personajul meu preferat dintre baieti ete Gaara, imi placem ult atitudinea lui, fiecare cuvant pe care il spune are un sens si un scop, la fel si luptele sale, in original il consideram un personaj normal sa spun asa, dar cand am vazut i shiipuden a inceput sa imi placa foate mult, Naruto i-a deschis calea iar el a profitat de acest lucru, si iata...a devenit Kazakage
Dintre fete imi place cel mai mult de Sakura, este puternica si invata foarte repede. Are o vointa de fier si vrea sa si apere prietenii desi a facut multe greseli. Nu prea sunt fete ''perfecte'' in acest anime, Hinata e frumoasa, cred ca cea mai frumoasa dintre fete dar nu mi place ca e inca timida. Thunade iar, pacat ca este batrana. Si de mizukage.
Dintre baieti.Naruto pentru ca este personajul principal. E mai dragut, puternic, amuzant si are o vointa de fier.De Sasuke iar, e misterios si imi place...desi este cam prea malefic.
Tie?
Dintre fete imi place Temari deoarece este o fire puternica si are un suflet bun, iar dintre baietii imi place Shikamaru pentru ca este foarte amuzant.Chiar daca vrea sa pare doar un lenes, el este de fapt un geniu.
Din fete :X Sakura
-Deoarece este frumm, inteligenta, haioasa, puternica [ in serialele shippuden] Este hotarata.ambitioasa,intelegatoare.
Din baoeti: Naruto Because este blond si cu ochii albastrii :X este foarte puternic. super haios;] intotdeauna pune siguranta celor din jur pe primul loc, nu renunta niciodata, orice s`ar intampla.
Dintre fete imi place de Ino, fiindca este indrazneata si are freaza misto )! Dintre baieti imi place de Sasuke deoarece este dragut si este curajos si puternic.
alexandra_7957 întreabă: