In primul rand:SoareleUcideAnimalelePortocalii este un username extrem de funny:XIn al doilea rand ce a spus Flav e funny de asemenea) In al treilea rand telenovelele sunt in mare parte ca filmele doar ca telenovelele tin vreo cateva luni iar filmele cateva ore... unele telenovele sunt interesante altele porcarii... daca nu va uitati la nici una e logic sa va faceti o parerea gresita...In al patrulea rand imi place de Jessica
That's all.
Tu te uiti la telenovea SoareleUcideAnimalelePortocalii?:)
Mey si eu ma uit la telenovela asta dar mie imi place de Bayron:d(deocamdata imi mai plac baietii :d)
Da stelutsamov...ma uit
Si imi place ff mult
Personajele indragite din aceasta telenovela sunt:
-Catalina
-Jessica
-Byron
-Lina(e dragutzic) :X
-Lorena(detest k e femeie pesthe sau cv d genudar e frumusica)
km atat...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri :X
) Ce titlu tembel!
Nu ma uit la telenovele. Sunt de tot ...scheiss-ele.
Singurul avantaj este ca mai inveti ceva spaniola...in rest...
De catalina e sexy si are o inocenta speciala ce atrage barbatii... titi si bayron sunt frumosii serialului si dintre restul fetelor imi place de lina natalia julieta vanessa jimena si paola...jessica e proasta la final isi tradeaza prietena, pe catalina pentru ca mereu a fost invidioasa pe ea...saraca catalina moare...telenovela e un succes!
Preferatii mei sunt:
Titi...
Catalina...
Bayron...
Jesica...
Lorena...
Julieta...
Lina.
Byron, yimena, paola, vanessa, jessica, titi, julieta, natalia, lina, lorena. pacat ca a facut byron accident.
Mie imi plac telenovelele.si ce are, toti avem gusturi diferite.si din ''Sin senos no hay paraiso'' imi place de Bayron:X, numai ca e foarte pacat ca a murit.
anonim_4396 întreabă:
alle529 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: