anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cite ori ati fost jigniti prin raspunsurile lor de. useri si experti TPU?laughing
Aveti o lista neagra cu astfel de. personaje?laughing
Mi se pare mie s au daca sunt in top si tot asa au impresia ca pot jigni pe orice care le sunt inferiori "."? laughing)Voi ce zice ti?laughing
Ce parere aveti despre raspunsurile lor unele extrem de dure si nepotrivite cu o foarte mare inversunare de parca ar fi niste judecatori si.laughing)pot judeca dupa bunul plac doar pentru ca ce? Daca sa zicem sunt cum sunt chiar este moral sa raspunda asa cum doresc?laughingPe ei de ce nu pot fi suspendati? eu am fost foarte mult jignit si facut in fel si chip ok recunosc nu stapinesc prea bine limba Romana din motive pentru care nu are rost sa o spun aici probabil sunt un pic agramat ei si?laughingacum ce sa face ti sa ma pune ti la zid si sa ma impuscati mai voi "inteligentilor"laughingCare va crede ti atit de destepti si nu mai puteti de atita inteligentza in voi nu vi se pare ca exagerati? Lungul nasului vi l puteti vedea?laughing

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dar tu ti-ai pus aceleasi intrebari? As vrea si eu sa stiu, de ce nu folosesti DOOM pentru a-ti verifica scrierile si pentru a le corecta? Nu cumva findca te simti prea destept si nu iti vezi lungul nasului?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu te-am intrebat ceva. De ce nu-mi raspunzi? De ce nu faci gestul de bun simt al oricarui om normal si anume consultarea DOOM?
Imi pare rau, dar nu imi poti restrictiona accesul la intrebari si raspunsuri. Daca nu primesc un raspuns, voi considera ca am avut dreptate in prima interventie.

| Flav a răspuns:

Copii frustrati. Ma doare la pedala. Fa-ti rugaciunea si treci in pat. Exit!

| VadTot a răspuns:

Brigaela happy scuza ma dar te simti cumva cu musca pe caciula?happyeram bucuros daca primeam primul raspuns de la altcineva mai simplu si nu tocmai de la tine ok?laughingera mai bine daca te aptineai si mi raspdeai mai tarziu laughingdar se pare ca nu ai putu sa te abti sa nu mi raspunzi si sa mi d ai un raspuns cu multa inteligenta si foarte inversunat cu putina rautate ba chiar happydar nu mai spun nimic tu prin raspunsul tau mi ai spus destule despre tine,laughingas putea sa spun foarte multe despre tine dar prefer sa nu te jignesc laughingcu siguranta adevarul nu l suporti si un pic doare pentru tine care te consideri pina la urma ce? Chiar crezi ca poti jigni pe toata lumea tu chiar ti ai luat rolul in serios si am impresia ca ti s-a urcat un pic la cap acest cum sa i spun.laughingFaptul ca esti Userul anului laughingChiar crezi ca ai dreptul de a tarfali asa pe cine vrei tu si cum iti place mai mult?laughingchiar daca unii nu Stapinesc bine gramatica Limbii Romane poate din unele motive;. ok? Asa Ca Te rog mult sa te abti de a mi raspunde la celelalte intrebari de acum incolo ce zici poti? Poti sa stai departe de intrebarile mele agramate si poate deranjante?laughing Sincer poti raspunde la o intrebare fara atita inversunare?laughing)

| VadTot a răspuns:

Cit de uniti sunteti voi aicilaughing)Pacat nu suntem cu toti asa adica ma refer la restul Romanilor poate daca eram cu totii atit de uniti happy poate Romanii(a )o ducea mai binelaughing Unde ne este unitatea din ziua de azi?laughing

| VadTot a răspuns:

Acum inteleg de ce noi Romanii suntem cum suntem si ne aflam unde ne aflamlaughingSi am curajul sa pun un pariu pe termen lung ca viitorul tarii noastre nu se va schimba de loc in binelaughingo vom duce la fel pina acum si vom fii ca niste gaste bete si vite"obosite care dupa ce au pascut nu mai gasesc drumul inapoi (de fapt ca o )(cireada ) dar care fiecare are impresia ca stie cel mai bine drumul inapoilaughingsi tot asa invirtindu se in cerc ajung sa laughingdar nu mai are rost sa continui...laughing

| Dmonik a răspuns:

Dar nu inteleg: tu esti necajit tare sau razi in hohote?
Sa-ti spun cateva lucruri:
1. Exista experti suspendati in "istoria" tup-ului<
2. Daca in intrebarile pe care le-ai pus, te-ai exprimat tot asa cum te-ai exprimat aici, sigur ai primit raspunsuri dure. Le meriti prin ignoranta de care dai dovada.
3. Nu am fost jignita de nimeni aici.
4.Nu am o lista neagra.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Dar pe cine terfeleste Brigaela? Adica tie ti se pare un lucru normal sa nu stii sa scrii corect in limba tarii in care traiesti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti plac fetele cu clitorisul mare?