anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De comemorarea poetului Eminescu toate clasele s-au strans in sala de informatica. Eu cu o colega am stat pe o masa, iar pe masa opusa "gangsterii" scolii. Treaba e ca "gangsterul suprem" ma tot fixa cu privirea, adica daca miscam mana, el stia. La fel, a dat ordin ca nimeni sa nu se atinga de mine. De cate ori ma duc la baie el trimite pe cineva sa vada daca sunt singura. Sincer, nu stiu de ce face toate astea, el avand prietena, pe care o jigneste mereu. Nu se pune problema sa-i spun sa ma lasa in pace, deoarece nu am curajul si tupeul sa o fac. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai bagandu-l in seama, dandu-i importanta e un prim pas gresit ce il faci.Asa cum spui ca vede si stie ce faci, stie si asta si posibil sa isi faca ceva sperante. Ignoranta mereu da rezultate, adica va mai continua cu asta o vreme poate dar pana la urma se va plictisi si iti va da pace.Va gasi posibil o noua tinta sa zic asa.Nu-i spune sa te lase in pace decat daca poti fi foarte ferma cand spui asta altfel poate va crede ca doar aparent ai vrea sa iti dea pace.Bafta!

1 răspuns:
| pink_7086 a răspuns:

Sa-l tradezi cu indiferenta si ca incerci pe cat posibil sa il eviti