| IoanaIonuca a întrebat:

De Craciun, baiatul de care-mi place mi-a dat caciula lui mie si a ramas la mine. De vreo o jum de ora a venit dupa ea la mine si l-am vazut ( love struck ) si ma simt ataaaat de bine laughing) Greu e cand iti place de cineva si nu stii daca te place si el sau nu sad Cateva sfaturi? (Suntem colegi de clasa)

5 răspunsuri:
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Întreabă-l! N-ai frică nu muşcă!

| InVPent a răspuns:

Dacă nu ai curaj să mergi personal la el și să îl întrebi ai putea să o faci prin intermediul prietenilor. Dacă nici asta nu vrei ai putea să îi scrii un bilețel pe care să i-l pui în caiet.

| Mnup a răspuns:

Te-ai întrebat vreodată că el si-a uitat intenționat căciula la tine și a venit ca să te vadă sub pretextul ca vrea să te mai vadă? happy :3 Fă tu primul pas. Ce ai de pierdut? Baftă!

| syd2 a răspuns:

Off iubirea asta, precis nu poti dormi noaptea. De fapt ca si mine, insa eu nu dorm noaptea din principiu ca e plictisitor, ma rog cand am niste ganduri parazite noaptea o pot socoti ruinata.
In legatura cu iubirea, SPUNE-I

| Bufferia a răspuns:

Te duci si ii spui nu ai de unde sa stii, pana nu iti spune.Trebuie sa fi sigura pe tine si sa nu te fofilezi.Mai mult ca sigur au fost oameni care au observat ca iti place de el. E mult mai jenant pentru tine cand altii stiu si te considera lasa. Daca ii spui ei nu vor comenta nici daca e un refuz, daca te refuza mai sunt peti deci stai chill.Nu cred ca trebuie sa-ti bati capul. Daca cineva sau chiar el rade, atunci nu merita atentia ta, mergi la el si ii spui, vreau sa vorbim si incepi :de ceva timp am inceput sa simt ceva pentru tine.Tu ce simti pentru mine? Si gata adica povestea va continua in functie de ce spune, dar nu te astepta sa ghisceasca in stele si nici tu sa gasesti astfel de metode. Viata merge inainte orice ar spune.Dar daca nu ii spui vei ramane blocata pe el.