Pai tu stii numai o chestie partiala. Fiindca sunt vaccinuri care contin germeni vii sau morti care sa induca imunitate. dar acest vaccin contine o proteina specifica virusului, proteina care nu poate induce boala, doar activeaza imunitatea. In plus, vaccinurile sunt gandite sa faca fata cam orice om normal. daca imunitatea fetitei este atat de slaba incat nu face fata la vaccin, atunci va muri oricum extrem de curand de la una din infectiile banale, fiindca practic imunitatea ei e zero.
Ma.asta e o prostie sa se faca vaccinul impotriva cancerului de col uterin fetelor de clasa a 6a - a 7a, pentru ca 90% dintre ele au deja menstruatie.Vaccinul ar trebui sa se faca fetitelor pana in clasa a 4a, pentru ca ele au nevoie de el. Daca ni-l face noua, celor care avem deja menstruatia, ni-l face degeaba pentru ca nu mai are niciun efect. Daca e boala, este deja si nu mai foloseste la nimic vaccinul.
Atat am avut de zis.
Nu'ti introduce boala....se introduc virusi atenuati care nu sunt periculosi astfel incat corpul tau sa produca anticorpi si tu sa fii protejata astfel incat cand adevaratul virus isi va face aparitia va fi respins
Da, poate exprimarea mea a fost precara, dar multumesc de raspunsuri... sa speram ca vom mai primi, internetul e bulversant, nu gasesti informatii clare, iar pentru cei ca mine, care n-am mai facut stiinte naturale dintr-a 10a, e o bataie de cap, pentru ca notiunile mele in domeniul ăsta sunt infirme si o mana de ajutor e bine-venita...
Diorrus întreabă: