Ai nevoie de media 8 la mate-info?
Sa crezi tu! Iti trebuie peste 8, 5, asta la un liceu bun.
Si nu esti un copil de nota 9 din moment ce ai luat 4, 90 la simulare. Nu mai da vina pe altii, nu mai spune ca nu ai avut incredere in tine si de aia n-ai facut, astea-s căcaturi. Nu ai stiut, nu ai facut.
Si oricum simularile sunt de fatada, subiectele la examen vor fi mai usoare.
Buna! Mama ta nu a procedat corect! Insa nu fi asa aspra cu tine, poate doar putin, dar nu intr.atat in cat sa vrei sa te sinucizi pentru o amarata de simulare!
La simularea aia, un copil de nota 9 lua cel puțin 7 și ceva dacă se întâmpla să fie cu capul în nori în ziua aia.
Ai timp să înveți până la vară, nu-i capăt de lume. Dacă o să faci și peste câteva luni așa, zicând că e vina nu știu cui, atunci meriți să mergi la un liceu slab.
Deci, in primul rand, de ce sa te sinucizi? Este doar o nota.
In al doilea rand, niciodata nu am fost de acord cu presiunea asta pusa de parinti pe umerii copiilori, pentru a obtine note mari.
In plus, nu intri la liceu cu nota asta. Simulatea este doar pentru a te obisnui cu subiectele de la Evaluare.
PS: Ar trebui totusi sa inveti mai mult. Nu stiu cum ai media 9. Am vazut subiectul de la mate, si pot sa spun ca 7 puteai sa faci in doar 25 de minute.