| Petreeee007 a întrebat:

De curând am vorbit cu prietena mea și am întrebat-o dacă a făcut-o înainte cu cineva și că o să aflu eu dacă a făcut-o când facem noi pentru că o să curgă sânge. după mi-a spus repede că ce crezi "mi am bagat o periuta mai adânc și am scos o cu sânge" asta înseamnă că și -a rupt himenul sigur. A încercat să mi explice că nu ma minte și a început să plângă că nu o cred. De curând am auzit că daca o persoană când încearcă să explice ceva plânge. Sincer nu știu ce să cred, credeți că mă minte sau? Sunt întors și nu știu dacă minte sau spune adevărul și nici nu mai pot afla pentru că a făcut ce a făcut.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te minte, clar.
Desi la gandirea generatiei de azi, inclin sa o cred.
A vrut să o spele ca pe sticle.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici nu ai sa afli dacă spune adevărul său nu. Și dacă nu era povestea cu peria si era virgina și nu curgea sânge ce făceai?

Daca nu exista încredere între voi restul nu mai contează

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povesti de ale adolescenților virgini în călduri laughing
Nu vad importanta, pur și simplu te culci cu ea și pa. Ce mă miră însă e că o consideri prietena ta, dar nu ai făcut sex cu ea. Ăm, cum vine asta bro?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând văd că nu prea înțelegi termenul "prietena".
În al doilea rând, dacă ea ți-a dat un raspuns, de ce nu o crezi? Că văd ca ne întrebi pe noi dacă ea minte...
În al treilea rând, ce importanță are dacă numai e virgină? O consideri prietena ta doar dacă e virgină? Nu înțeleg gândirea ta.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

" o sa aflu oricum", " pentru ca o sa curgă sânge ", boss țin sa te anunț că nu în toate cazurile este asa, poate sa nu curgă deloc sânge, himenul poate nici sa nu se rupă de la prima oara când o faceți, în locul fetei ți as fi dat de mult papucii.
Contează dacă a făcut o sau nu cu cineva înainte? Ea te a întrebat pe tine cu câte ai avut relații sexuale?( vezi ca nu este deloc politicos sa întrebi asa ceva o fata/ femeie dacă ea nu dorește sa îți spună, trecutul ei este doar al ei, contează prezentul și viitorul vostru.( încetați să aveți pretentii de genul când nici voi nu sunteți sfinți ( ca altfel erați și voi " virigini" ).

| 199onur7 a răspuns:

Ce periută ma nebunule laughing))))))

| 199onur7 a răspuns:

Sa mor eu dacă te mint da citesc si rad in același timp jale xu periuța aia laughing)))) firar ia de periuță da si tu frate jale cu tinelaughing))) aa halești o asa vrejelă mai ales cand ai zis ( ce crezi ) laughing))))) ai capu meu laughing)))) te minte frate rau pe fata -_- ai grija frate ai grija mare.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu mai e virgina de mult daca asa face si chiar daca nu ar mai fi ce conteaza o **** si gata vezi-ti de relatia voastra ca din descrierea ta tind sa cred ca ea sa ma plictisit si vrea altceva mai bun

| TudorRebecca18 a răspuns:

1 Himenul este elastic.Nu se rupe, deșteptule.
2 Nu în toate cazurile curge sânge.
3Unele femei s-au născut fără himen.
Greu rău să cauți o carte și să o citești?
Tipule, era cumva păstrată pentru tine încă de la naștere? O acuzi de ce? De faptul că avut contact sexual cu altcineva înaintea ta? Tu ce ai făcut? Vrei să spui că ești virgin? La cum ai scris, se vede ce analfabet și incult ești.Să-ți dea papucii.Cum de găsesc tot timpul astfel de oameni înapoiați sau fără pic de minte? Cum să pui o astfel de întrebare pe TPU? Ar trebui să vorbiți între voi astfel de chestii, nu să întrebi niște străini?‍♀️