| Marybellla a întrebat:

De curand eu si un baiat cu care ma cunosteam mai bine, in sensul sa incepem o relatie, am hotarat sa luam o decizie in ceea ce ne priveste, intre noi a intervenit un mare impediment ce nu are solutie momentan in prezent relatia neavand un inceput, insa ce m-a pus pe ganduri a fost gestul lui acela ca inainte ca fiecare sa mearga la casa lui, baiatul mi-a zis sa am grija de mine si m-a strans in brate.O parere de baiat m-ar ajuta foarte mult! Dar astept si alte pareri happy

4 răspunsuri:
| ShadowGhost a răspuns:

Buna.Cand un baiat iti spune asa ceva se aseamana cu ceva gen "chiar tin la tine".Si mie imi spunea prietenul meu acelasi lucru, si s-a dovedit ca, chiar tine la mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inteles nimic... dar probabil vrea sa te cucereasca

| DulceLup a răspuns:

E o formalitate. Nu prea ai avut parte de afectivitate cand erai mica, nu? Eu imi imbratisez si colegele. E normal.winking

| TimariuLuisa a răspuns:

Awwww. Exact asta e reactia oricarei fete care citeste asta. Pai parerea mea este ca tipul chiar te place si chiar te apreciaza. Nu a zis-o doar asa ca sa se afle in treaba, pentru ca nu are de ce. Vrea sa te protejeze si asta e un gest pe care numai un baiat care place o fata il face, deci, nu te indoi de el. :) In orice caz, ce draguuut :))