Stii, am mai intalnit si eu cazuri, au zis ca bat pe cineva si nu s-a intamplat nimic nici pana in ziua de azi. Dar totusi, ar trebui sa-l anunti ca sa fie mai precaut. Succes si o zi buna!
Buna!
Pana nu ii vei spune acelui baiat ce are pe suflet, va continua tot asa. Faptul ca este nou si probabil arata bine nu inseamna ca are un suflet care arata NEAPARAT la fel. Discuta cu el si daca te mai deranjeaza nu apela la bataie! Rupe prietenia!
De ce sa'l bata?
Ar trebui sa fii mai distanta cu el, daca tot ce vorbesti afla colega aia a ta (cea invidioasa). El e acum un fel de catelus al ei. si eu am "exemple" d'astea la scoala.
ar trebui sa le tragi o teapa la amandoi si sa ii zici lui niste chestii false, pe cre colega ta sa le afle.
sa inteleaga ca nu e bine sa se puna cu tine
Wow sa il bata?! Serios?! Naspha cred ca ar trebui sa ii spui sa nu mai spuna tot ce vorbiti voi colegei voastre si sa ii spui ca daca ii mai spune ceva, prietenia voastra va fi in pericol
Cred ca ar merita sa-l bata...dar mai bine il speri un pic si ii mai zici ca daca e asa de prost mai bine sa taca din gura
I-am spus dar crede că suntem prietene deşi nu este aşa.Nu vrea să mă creada că se foloseşte de el
Poi eu zic sa ii zici colegei tale sa nu il bata si sa te duci sa vb cu el sa ii zici ca sa nu ii mai spuna tot ce vorbiti voi ca o sa il bata sau daca nu nu mai vb cu el dar cel mai bine e sa ii zici papa FUNDA