| Jhonye a întrebat:

De curand m-am despartit de prietena mea, findca m-a inselat, iar ea ma tot suna si imi spune ca a gresit si ca nu se va mai intampla.Ce ar trebui sa fac sa ma impac cu ea sau sa imi vad de viata?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Daca te-a inselat odata, te va insela si a doua oara! Nu ii da sperante, pentru ca la sfarsit, tot tu vei suferi.

| Jhonye explică (pentru FemeiaPisică):

Mersi de sfat
oricum ma gandeam si eu la asta

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Oricine merita a 2 sansa, daca o face si a 2 oara sa fie proasta, eu mereu sunt de parere ca oricine merita a 2 sansawinking plus ca... suntem oameni,ne putem schimbawinkingchiar daca e sansa sa nu se schimbe,tu mai dai o sansahappyo data poate vei fi in locu ei,sau poate nu?
cine stie, incearca sa treci peste, daca o face si de data asta, trage-i un sut in fund si paraseste-o happypana atunci eu asa te sfatuiesc, sa mai ii dai o sansa.

| Jhonye explică (pentru Liviu):

Mz mult. Tias fi dat fundita dar nu ai raspuns repedesad

| Liviu a răspuns (pentru Jhonye):

Relax, nu asta e interesul meu,fundele le dau oameni care vor,eu nu cer nimic. o fac din pura placere de a ajuta oamenihappy
aia care cer 'fundita' si altele o fac doar pentru premiu iti raspund in scarba si altele, eu personal raspund de drag, nu de a face voturi, sau funde multehappytine minte...
Ori un faci lucru de placere, ori nu il mai faci deloc }{

| Jhonye explică (pentru Liviu):

happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot sint fata si stii chiar si tu bine de tot ca te va insela si 3, 6 oara las-o in pace

| susanumarian a răspuns:

Nu ar mai merita sa o mai bagi in seama