Pai si eu am o haltera, dar numai una si e de 1, 5 kg, fac cate 150 de ridicari in fiecare zi, in fiecare mana. Nu stiu, dar am citit undeva ca e posibil, totusi nu exagera.
Pai acum depinde daca iti fixezi o ora sau cateva minute pe zi fixe in care sa faci exerciti ai sa ai ce vrei... dar daca nu faci regulat sau prea mult s-ar putea sa ai surprize... deci tu decizi...
Salut!
La 16 ani e bine sa faci sala, din ce mi-au spus unii, cred ca pentru ca la 16 ani deja nu mai esti in crestere.eu am 13 ani, si nu am de gand sa ridic greutati pana la 15 - 16 ani, momentan fac doar flotari, si altele care nu includ greutati.succes!
Recomandabil si sala si acasa...
flotari, tractiuni, abdomene, genoflexiuni, sunt exerciti pe care le faci si la sala si acasa, importat e cum le executi, si halterele foloseste-le doar dupa acestea, considera primele ca fiind o incalzire...succes
Nu e adevarat. barbatii cresc pana la varsta de 22 - 25 ani. faptul ca tu vrei sa iti dezvolti masa musculara nu are cum sa influenta cresterea ta in inaltime ( si in greutate bineinteles). spre exemplu sportivi care incep de la o varsta frageda sa isi lucreze muschii. succes. apropo fara proteine si creatina nu prea o sa se vada munca ta
Fa-ti incalzirea si apoi fa cateva flotari atunci iti cresc si musch de la mana si pectoralul
Am 13 ani vreau sa-mi maresc bicepsul intr-o luna cate ridicari trebuie sa fac pe zi am o haltera de 5 kg
Nu te opresti din crstere daca faci 60 de ridicari in fiecare mana in o luna o sa ti se mareasca asa am facut eu
A eu am varsta de 13 ani si ridic haltere am 2 de 5 kg fac 50 in fiacare mana tu ai de 4 kg fa 60
misauratcuviata întreabă: