Ar trebui sa discuti cu ea si sa ii explici ca iti place de el si ca si lui ii place de tine...
daca e o prietena adevarata va intelege situatia.
Era cumva disperata dupa el sau dupa (()) lui? Nu se intelege clar problema.Si tu esti disperata la fel ca si prietena ta? Ia-ti un vibrator deocamdata, si dupa aia veti vedea voi ce va mai urma, Nu dispera si tu!
Alexa daca prietena aia e cea mai buna prietena a ta nu trebuie sa renunti la un baiat care te place si el si tu foarte mult din cauza ei. sigur va intelge deoarece e prietena ta cea mai buna daca nu te intelege si se supara inseamna ca nu e demna de statutul celei mai bbune prietene. un mod ar fi a ii ascunzi ca sunteti impreuna dar nu iti recomand pentru ca se va afla si va fi mai rau. eu iti zic sa ii spui adevarul si sa o faci sa inteleaga daca nu intelege ti-am spus. multa bafta sper ca te-am ajuta.
Daca tu ai sta cu acel baiat, prietena ta ar sufferi, i s-ar parea ca iti este iferioare si usor usor se va distanta de tine...
Baieti sunt, asa ca nu iti pierde cea mai buna prietena pentru un baiat...
Multumesc mult insa am facut altceva nu i-am spus prietenei mele despre asta. E si o faza naspa :baiatul ala ma place mult si sta mereu pe langa mine asa ca o sa fac ce spune corazon loco
misauratcuviata întreabă: