| Pe19 a întrebat:

De curand,un prieten pasionat de legende,in special vampiri si tot ceea ce tine de trecut,folclor si povesti mi-a pus o intrebare la care chiar nu am stiut cum sa raspund:"Cum omizile se transforma in fluturi,de ce crezi ca oamenii nu s-ar putea transforma?". Acum as vrea sa stiu parerea voastra, credeti ca oamenii ar putea suferi transformari ca in exemplul dat de el?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Desigur ca da, cum un copil se transforma in baiat/barbat, e tot o transformare sa spun asa

| T0T a răspuns:

Știi ca în primele faze ale fătului acesta nu are sex, dar după poți să observi o transformare după 20 de ani. Asta din punct de vedere biologic. Dar dacă o dăm metaforic sau filozofic te poți gândi la foarte multe lucruri, asta depinde de opiniile și convingerile tale.
Acum am dat o asemănare biologică care nu e prea asemănare că aceste 2 vietăți, anume omul și omida fac parte din specii diferite, rase diferite cu caracteristici diferite.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ba,asa am zis si eu pana intr-o zi cand m-am trezit intr-un cocon.L-am rupt am iesit din el si am constatat ca am aripi, asemeni unui grifon, mai bine zis serafim sau heruvim pentru ca am fost inzestrat si cu un chip angelic...se poate!

tu stii ca din punct de vedere stiintific omul a fost prima data maimuta? si asta poate fi numita transformare.de la driopitecus selectus la homo sapiens sapiens.
transformari rapide si naturale nu cred ca pot exista.

| Radu284 a răspuns:

E extrem de simplu raspunsul.
Omida nu se transforma in fluture in sensul ca ii apar aripi, etc.
Omida se digera singura, devine un fel de supa, si in acea supa creste fluturele. Tot ce are omida se pierde, omida si fluturele sunt doua creaturi aproape distincte.