| aymar_8772 a întrebat:

De exemplu daca ati ramane insarcinate in timpul liceului cum ati proceda?

8 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Chiar filmul despre care vorbeam este ideea pusa de tine. Fetita de 16 ani a ramas gravida cu un coleg de scoala, fata a decis sa nu avorteze si sa-l dea unei case de adoptie, considera ca nu poate sa il creasca, mai ales in timpul liceului.
Daca mi s-ar intampla acest lucru, as pastra copilul, nu as face avort.Sunt multe fete in liceu care au ramas gravide si au intrerupt un an scolar, l-au `ingetat` si apoi au revenit la scoala.
Gasesti o solutie, dar nu avortul.

| NoNameToday a răspuns:

Si eu m-am uitat la acelasi film la care s-a uitat si Georgiana : JUNO, parca se numea.In fine.

Acum spun ca l-as pastra pentru ca daca faci avort la o varsta frageda poti muri si in plus nu cred ca m-ar tine inima sa il dau afara.Este un copil care merita sa traiasca, ce sa fac daca " m-a mancat undeva de mica"? Suport consecintele.Desi la romani nu este ca la americani, parintii nostri daca afla ca suntem insarcinate sau ca suntem active sexual ne-ar da cu ceva in cap si ne-ar si arunca in strada, parerea mea.happy. Si nici nu cred ca as putea sa il dau spre adoptie, este mult prea greu sa te desparti de el, il tii in pantec 9 luni, il simti iar atunci cand il nasti si il vezi, e greu sa il mai dai din bratele tale unor straini, copilul acela e parte din tine.Ma rog, in concluzie spun ca as pastra copilul indiferent de consecinte, iar scoala ar relua-o... Oricum, daca avem copii de tinere, adolescenta si copilaria noastra s-au dus pe apa sambetei. Te pup:*

| Anabel a răspuns:

Eu l-as pastra. copii sunt totul. prin copii mai traim inca o data viata cum s-ar zice, mai evem o sansa la fericire. Copil= bucurie, inocenta, FRUMUSETE
Urasc tampitele care nu se protejeaza si dupa il scot. in fine. problema lor. eu am spus parerea mea happy

| arrriadna a răspuns:

Intrerupere de sarcina. 100%. Si cu mama sa ma tina de mana ca sa nu paralizez de frica! Pai Bac, Facultate. parca nu se "pupa" cu pampersi si alaptat si plansetele obisnuite ale unui bebel... E timp.

| Razvan a răspuns:

Eu cred ca as pastra copilul, cu toate riscurile.Si mi-as dedica tot timpul meu lui si l-as educahee heeCred ca m-as descurca cu tot ajutorul primit din partea mameiwinking
Imi plac copii, dar la timpul potrivitwinking

Răspuns utilizator avertizat
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-aveam cum, fiindca nu mi-as fi inceput in nici un caz viata sexuala in timpul licelui. Aveam destul discernamant ca sa nu fac asa ceva. Doar in urma unui viol, Doamne fereste, desi am avut mereu grija sa nu umblu noaptea sau in locuri dubioase ca sa ma expun. Asadar, daca se intampla o asemenea nenorocire, as fi pastrat, fara doar si poate, copilul.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Doamne fereste!
Nici nu vreau sa ma gandesc.
Sincer cred ca as intra intr-o mare mare mare mare panica. si nu stiu.cred ca ar fi o decizie pe moment. dar daca ma gandesc mai bine cu siguranta nu as face avortul. dar sigur nu o sa se intample sa raman insarcinata happy