Spui ca te plictisest? Dar tu, oare, nu frecventezi scoala, n-ai de invatat? Si daca ti-ai terminat lectiile, incearca sa-ti faci teme si pentru alte zile din saptamana. Tot pe tine te vei ajuta. Daca totusi ai terminat cu toate temele, iar muzica te plictiseste, atunci poti incerca...nu spun sa citesti o carte, caci ai sa-mi spui ceva de dulce, dar poti sa rezolvi integrame, sa vorbesti pe mess cu prietenii, sa navighezi pe net, sa te uiti la un film sau sa joci Conquistadore. Daca niciuna din sugestiile acestea nu-ti sunt pe plac, atunci poti lua cartea de bucate a mamei, sau daca nu are, poti cauta pe net, si sa incerci sa faci o prajitura, de exemplu, si astfel ii vei face o surpriza. Trebuie sa gasesti tu ceva de facut!
Eu cand aud tineri, care spun ca se plictisesc ma ingrozesc!
Cum sa te plictisesti cand lumea este a ta, sta pur si simplu intinsa la picioarele tale, chiar nu te ademeneste cu nimic? Sa stii ca lipsa este a ta, ca nu stii sa-ti organizezi timpul. Ma intreb, ce ai vrea sa faci, ca sa nu te te plictisesti? Iti dau un sfat, studiaza tot ce-ti cade in mana si pregateste-te sa dai examen de admirere la teatru, adio plictiseala!
Cateodata imi fac unghiile, ma aranjez; alteori ma uit la un film; ma uit la stiri, stau pe TPU, mai citesc cate o carte, etc. Depinde de buna dispozitie!
Eu ii astept pe parintii ca sa imi aduca ceva si incerc sa fac ceva ca sa treaca mai repede timpul ...ca sa vina ei.Eu cand ma plictisesc intru pe TPU, ma uit la TV, ma uit la diferite siteuri, caut imagini cu vedete sau intru pe alte siteuri sa vad ce sa faci cand te plictisesti...Bafta sa nu te mai plictisesti
Eu cand ma plictisesc imi fac poze, apoi le bag pe hi5 ...cand deja nu mai am memorie la telefon , stau pe mess, intru pe diferite siteuri, caut statusuri, avatare...imi sun prietenii si vorbesc cu ei la telefon.Sunt multe, multe de facut. Dar cel mai mult imi place sa ies afara