Spune-i adevarul. Si ai grija ca de acum inainte sa-ti faci in asa fel programul incat sa nu intample prea des. Fa-l sa se simta cel mai important din viata ta, sa nu i se para ca il dai la o parte, ca iti pasa prea putin de el.
Sp adevarul. Explica-i ca ai avut ceva de rezolvat si ca nu ai putut sa te intalnesti cu el.Stabiliti o alta data in care sa va intalniti si ai grija sa nu cumva sa intervina ceva si de data asta
Mult succes!
Vorbeste cu el, spune-i cum stau lucrurile, ca intelegi ca l-a deranjat si ca de acum vei face tot posibilul sa ajungi la intalniri daca iti mai da o sansa. Insa ar fi bine sa te gandesti daca chiar 'intervenea' cate ceva sau nu aveai chef de el si profitai de situatii care s-ar fi putut amana? Tu stii mai bine.
Incearca sa-i explici de ce nu ai ajuns la intalnire, dar eu daca eram in locul tau mai evitam acel ceva care intervenea si mergeam la intalnire.Important sa fii deschisa cu el si poate te va intelege intr-un sfarsit.Iti doresc multa bafta si noroc.
Incearca sa nu-ti gasesti scuze, cum zic cei care au scris inaintea mea ...pentru k el va zice "mereu scuzele sunt pe primul plan" [ dupa parerea mea asa ar gandii].
gasesteti o zi, in care sa nu ai treaba, si petrecetio cu el, spune-i cat de mult il iubesti si marturisestei ca nu vrei sa va mai certati niciodata dintr-un asemenea lucru banal, pentru ca daca va iubiti cu adevarat, treceti peste orice conflict... dragostea nu poate disparea daca nu v-ati intalnit de 3-4 ori...vezi sa nu faci un obicei din asta, sa nu te poti vedea q el, din cauza ca ai probleme.
incearca sa-ti gasesti mai mult timp pentru el...
Acel cineva care intervine nu poate sa mai astepte? ...incearca macar odata sa nu mai fie altcineva care sa va strice intalnirile...si cand este sa te intalnesti cu el spune-i din tp.sa fii sigura k nu mai intervine nimic...si sa il inpaci ar trebui sa esii cu el dar cum am mai zis organizativa din tp, sa stii ca nu aveti altceva.de facut...:d
Incearca sa reprogramezi intalnirea. sh sa incerci sa fii prezenta la ea... daca tine la tine .ar cam trebui sa te inteleaga. Roxana16